bu tembellik var ya... inanın zor... hele depresyonda olan insanın çok işi varsa ve tembellikten yapamıyorsa bu bir sorun oluyor... ben tembelim...ne yapmam lazım sizce...zor bi iş olduğunda hemen kaçıyorum...ama benim hedeflarim var hedeflerime ulaşmak için çalışmam lazım ama olmuyor. bi türlü kendimi zora sokmuyorum...çok nazikleştim. güle ulaşmak için dikenli yollardan geçmem lazım ama olmuyor. ne yapmam lazım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tembelliğin çaresi nedir
Collapse
X
-
Altın bir öneri ; uzun vadede kararlar verme , kısa süreli kararlar ver ve yap.
Mesela " 3 gün sonra ütü yapacağım değil " , " şimdi toz almaya başlıyorum " gibi.
Böylece üstündeki tembelliği atarsın , dengelendiğinde yine uzun vadeli planlar yapman sorun olmayacaktır

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
-
hele depresyondaysa olan insan denmiş , yazının gerisini dikkatli okumadım..
güle ulaşmak için dikenli yollardan geçmek derseniz,burda işin içine azim ve sabır da girer..bu konu şu an beni aşar gibi,gideyim en iyisi.
haa ,bir de gülü çok çok çok sevmeli yoksa dikenlere falan katlanılmaz..
Yorum
-
ben zaten bilgisyar ile ilgili bi fakültede okuyorum... yaşım 23Orjinal yazı sahibi: ClipperEğitimciyim ve sana mesleki (yoksa) anlamdaki tavsiyem bilgisayar teknolojileriyle alakalı bir meslek sahibi olmandır. Web tasarım, yazılım uzmanlığı veya programcılık gibi branşlar bugünün en geçerli sektörlerinden bazılarıdır ve gelir bakımından da (geliştirirsen) oldukça caziptir.
YARDIMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Yorum

Yorum