Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anı yaşayamıyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anı yaşayamıyorum :(

.................................................. .........................................
    Last edited by immortall; 13-12-2010, 04:34 AM.

Bazı şeyleri çok umursuyorsun hatta takıntı haline getirmişsin. Bundan kurtulduğun vakit anı yaşayabilirsin bence.
    ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
    Bu itirafın anlamı yok...

Yorum

ya anı yaşa yani 'carpe diem' çok basit bir slogan.bir insan o anı yaşamak için hayatının en büyük hatasını yapabilir. bence o an dedikleri şeyden sonrasını düşünmek gerekir. Mesela bir erkek kız arkadaşıyla geziyor ve onunla yalnız. hadi anı yaşasın. kızın da erkeğin de hayatına mal olur. ( bu arada ban göre evlenmeden ilişkiye girmek doğru değildir.bu yüzden böyle bir önek üzerinden gittim, yanlış anlaşılmasın lütfen.)
      yani ilerisi de düşünülmeli. ancak arkadaşım sen galiba biraz fazla ileriye gittin D:
      kendini frenlemeyi bilmelisin bence. ve yaptığın işe odaklanmaya çalışmalısın. ımm şöyle bir şey önerbilirim: 2-3 hafta boyunca yaptığın işi odaklanmya çalış. mesela kitap okurken sadece o kitapta kalsın zihnin bir başka yerde değil. bunu tek başına yapamıyorsan ileride daha büyük sorunlara yol açmaması için bence uzman desteği gerekir..hea böyle bir şey için ne gerek var diyecek olursan. bu durumun ileride bir 'kaygı'ya dönüşebilir diye düşünüyorum.Örneğin evden çıktın ve sonrasını düşünüyorsun.Ya araba bana çarparsa, ya apartmandan saksı düşerse vs... İşte durum bu safhaya varmadan bir şeyler yapılmalı derim.

Yorum

anı yaşamak her zaman iyi birşey değildir aynı zaman da her an geleceği planlayarak geçirmek de iyi birşey değildir. ikisinin ortasını bulmak lazım. mesela maaşını alıp bir anda harcarsan yada geleceğini düşünüp aşırı şekilde cimrilik yapıp harcamazsan bu yaptıüğın doğru değildir. bi şekilde orta yolu bulman gerekiyor

Yorum

İşleniyor...
        X