Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dostumu hayatımın anlamını kardeşimi belkide aşık olduğum kişiyi kaybettim..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dostumu hayatımın anlamını kardeşimi belkide aşık olduğum kişiyi kaybettim..

Devam edemedim ihanet etmeye yalan atmaya dayanamadım onun iyi niyetini süistimal ediyormuşum gibi hissediyordum.. Ve dostuma anlatım eşcinsel hisler yaşadığımı (ancak en başında söylemedim ona aşık olmuş olabiliceğimi önce bunu hazmetmesini bekledim) 10 gün beraber tatile çıkmıştım gece clublerine falan gidiyorduk sürekli kız arkadaş ortamı olduğu için ve ben artık ihanet edemicek kadar tükendiğim için ona anlattım tepkisi çok ilginçti bunu beraber yenicez sonuna kadar arkandayım v.s. tepkiler başlarda hiç bi değişim yoktu kendime daha da çok lanet ettim "ne kadar iyi niyetli o , ben ona nasıl ihanet ettim" dedim içimden. Anlattığımda zaten benim ona aşık olduğumu da otomatik olarak anlayacaktı emindim ve anladı önce biraz soğuduk aynı yataklarda yatıorduk yine kardeşce güneş kremi v.s. sürüyorduk birbirimize ama huzursuzluğunu hissediyordum tatil dönüşünden bir gece öncede bana üstü kapalı olarak bunu sordu açık konuşmadı soğuk davranıyordu ve ben çok acı çekiyordum ama o beni karı gibi ağlıyorsun falan diye itham etti oysa ki sinir krizi geçirmiştim her neyse ben direk kalktım odaya gittim arkamdan gelmedi uzun bir süre (2 3 saat kadar) ben sanırım bitti artık bu son tatilimiz istanbul otogarda vedamız olucak her şey için çok özür dilerim diye mesaj attım daha sonra yüzleşmekten kaçıyorsun gibisinden üstüme geldi oysaki bu konuyu bana açmamı o söylemişti odaya yalvar yakar geldi ve ben ona ağlayarak anlattım bu benim seçimim değildi buna inan sana cinsel yönden hiç bakmadım evet sana aşığım ama inan ki art niyetim yok dedim defalarca özür diledim ve her zaman kardeşce davranmaya özen gösterdiğimi canımın çok acıdığını söyledim cevabı susmaktı ama ben gözlerinden anlıyordum bitti işte senelerin dostluğu bitti ve benim şuan çektiğim acı eskiye oranla çok daha fazla ölmek gibi sanki her saniye ölüyorum sürekli içimde bir ağlama isteği var ona sarılıp ağlamak onu çok seviyorum her şeyden çok ama bugün otogardan taksiye bindik evine bıraktım helalleştik ve tamamen bitti ben şuan çok acı çekiyorum içimde dayanılmaz bir sıkıntı var fiziksel bir yaram olmadan basbayah canım acıyor sürekli ağlamak istiyorum unutmak için bir çare arıyorum bu arada da aileme gülmek zorundayım tatil dönüşü küstüğümü söylersem onun beni maddiyatım için kullandığını düşünürler ailem bilmiyor tabi ki aramızın bozuk olduğunu ki normal bi zaman da bile aramız bozulsa çok şaşırır sorgularlar çünkü inanılmaz yakındık.. Kısacası napıcağımı bilmiyorum sürekli ağlama hissime iç sıkıntıma bıkkınlığa umutsuzluğa çektiğim bu acıya bir çözüm arıyorum ben hissettiğim gibi yaşamıyorum hayatımı kendime saygım var ben üzüldüğümü bile çevremden gizlemek zorundayım sebepler için yalanlar atamam çünkü yardımınıza çok ihtiyacım var.. Dürüst olmak acılarımı arttırdı sadece..
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Merhaba searchope , bu konun biraz yaralarımı deşti desem yeridir
    Yazdıklarını dikkatli bir şekilde okudum ve konunda kendime dair bir şeyler buldum.
    Bu ortaklıklar genel olarak ; “ dostunu kaybetme “ ve “ cinsel tercihleri itiraf etme “ konularında.

Öncelikle bazı şeyler söylemekte geç bile kalmışsın.
    Senin hislerini benzer hislerini bir arkadaşımda bana karşı hissetti.
    O da tıpkı senin gibi içindekileri saklamak istemediği için bana bu itirafta bulunduğunu söyledi.
    Bende çok şaşırdım bozuldum , ama konuşup hallettik hala çok iyi arkadaşız , eskisi kadar samimiyiz.
    Bende birbirimizin seçimlerine saygılı olduğumuz sürece bir sorun olmadığını söyledim.
    Sadece aşk ve cinsellik gibi konuları bayanlarda yaşamaktan keyif aldığımı anlattım.
    Ayrıca niyet konusunda ruhsuz kızlardan korkarım ama ondan korkmam diyebilirim
    Keşke bütün arkadaşlarım bana aşık olsa da saygılı sevgili güçlü bir arkadaşlığımız olsa.
    Benim seçimlerim belli gerisi onu ilgilendirir , beni sevgilimden bile çok seviyorsa , nankörlük yapamam heralde?
    Kusursuz dost arayan dostsuz kalır , bu nedenle onu hayatımdan çıkarıp atmadım.
    Bence arkadaşında yapmamalıydı.
    Dürüst olmak kısa zamanda acılarını arttırdı , ama uzun vadede yararlı olacaktır.
    Seçimlerin konusunda sakın kimseden çekinme , çünkü sen busun , herkes öyle kabul etmeli.

Ailenin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli bunu da unutmamalısın.
    Ailemin geliri oldukça iyi , her gelir düzeyinden arkadaşım var , bu bir sorun teşkil etmedi bu güne kadar.
    Doğru olan zaten insanlarla olan diyaloglarımızda bu tür şeylerin sorun teşkil etmesine izin vermemektir.
    Böyle insan ahlakına , etiğe sığmayan şeyleri düşünme bile , ama hissedersen böyle insanlardan hemen kurtul.
    Özellikle bazı zayıf ruhlu kızlar yaparlar bunu , benim gibi bir insanın arkadaşlığı asla onlara layık olamaz.

Kaybettiğin eğer gerçek dostsa bu dönem biraz sancılı olacaktır.
    Bende bir dostumu kaybettim senden farklı olarak o bir kızdı ve sebepleri farklıydı.
    “ Bir daha yüzümü göremeyeceksin sesimi duyamayacaksın ” dedim.
    Hayatta ağzımdan bu kadar emin çıkan her şeyin arkasında durdum.
    Bana onurlu bir erkek olmam öğretildi , ağzımdan çıkmışsa bitmiştir.
    Ama ilk kez ağzımdan çıkan birşeyi yüreğim cayır cayır yanarak gerçekleştiriyorum.
    Ordan da bir şey öğrendim ; 10 kez düşünüp 1 kez söyle , pişman olma.
    O hatalı bile olsa benim ateşe körükle gitmek yerine soğuk kanlı olmam gerekirdi.
    İlk zamanlar bir arkadaşıma anlatırken “ o seni kaybetmiş , yalvaracak geri dönecek “ diyordu.
    Dediği gibi oldu hala da oluyor geçmişim peşimi bırakmıyor , ama bir konuda yanıldı.
    Onun beni , yada benim onu kaybetmem , kimin kime yalvardığı önemli değil.
    Sonuçta biz gerçek bir dostluk hikayesinin yarım kalan kahramanları olduk?
    Sonuç ; sen onu kaybetmemek için elinden geleni yap , giderse kalan sahalar bizimdir

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
    ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
    ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
    уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Ben ona aşığım bu yüzden ona hak veriyorum açıkcası bu ilişkiyi bitirmek birazda benim seçimimle oldu eskisi gibi olamadığımızı fark ettim benden korktuğunu veya rahatsız olduğunu anladım onu bu şekilde rahatsız etmek istemedim zaten son günleri tatilin yüzümüze bile bakmıyorduk doğru düzgün bu şeyler yüzünden inanılmaz değişmişti her şey sonunda kendine iyi bak hakkını helal et sözü bittiğini kanıtladı işte onu kaybetmemek için çabalamak da ona ihanet olacaktır çünkü ben kardeşim diyede geçirsem içimden malesef ona aşığım biliyorum ve bana ağır hakaretler etti bu saatten sonra pek bir geri dönüşüde yok sanırım. Yorumun için teşekkürler.
      Without You I'm Nothing

K M
      Aşk demek sen demek
      Sen demek ben demek..

Yorum

Sıkma canını , herkes kaldıramayabilir , sende ona göre dost bulursun
        Umarım yardımcı olabilmişimdir , ben teşekkür ederim

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
        ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
        ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
        уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Yaşadığın bu hisler senin içini bir kurt gibi yiyordu. Ona duygularını söyleyerek bir neznede olsa rahatladın aslında. Onun vereceği tepkiyide az çok biliyordun aslında, zaten söylemeden önce senden huylanmış baksana..Tavırları değişti ve uzaklaştı demiştin. İşin sonucunda onu kaybetmekte vardı, sende biliyorsun bunu. Şu saatten sonra elen bişey gelmez, eğerki yanında olmak isterse zaten seni arar sorar yoksa üsteleme zaten. İnşallah herşey isteğin gibi olur ne denirlirki bu durumda...
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
            sen zaten her halde acı çekiyordun..söylemedin ozaman ihanet ediyorum diye..şimdi söyledin arkadaşlığımız bitti diye acı çekiyorsun...bence senin kendinle ilgili,,yaşadığın duyguyla ilgili sorunların var...sen bu duygudan kurtulmak istiyor musun mesela??tedavi olmayı düşündün mü?sanırım ailevi yönden tedavi olamıyordun duyarlar diye...içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum bence destek al...
            Bu hislerimden kurtulmak istiyorum tedavi de denedim malesef tedavisi yok bunu anladım artık

Teşekkürler sonbahar.
            Without You I'm Nothing

K M
            Aşk demek sen demek
            Sen demek ben demek..

Yorum

bu gençlere noluyor böyle ,içim acıyor ,eşcinsellik neden bu kadar arttı.tv yayınlar hep teşvik ediyor.sevgili genç kardeşim .kardeşim diyorum çünkü eminim benim kardeşim yaşlarındasındır.seni yargılamak bana düşmez.çok yakın arkadaşlık ve yatak arkdaşlığı İ(kraş)buna neden oluyor.dostunu çok sevebilirsin.onu paylaşmak istemezsin.senin ince ruhunu anlayacak bir kız arkaşın olursa belkide herşey yoluna girecek.çünkü duyguların insan doğasına aykırı..

Yorum

Evet insan doğasna aykırı ancak cinsel kimlik 0-3 yaş arası oturur kişide biz böyle doğduk 0-3 yaş arasında da oturdu kimliğimiz buna inanın tv. programıyla alakası yok yani kız arkadaşım çok oldu şuan da var ince ruhlu güzel anlayışlı kişilerde oldu bunun kız arkadaşla da alakası yok açıkcası.. yine de yorumunuz için sağolun.
                Without You I'm Nothing

K M
                Aşk demek sen demek
                Sen demek ben demek..

Yorum

biraz özel olucak ama benim yeğenim henüz 6 yaşında ama 3 yaşından bu yana bebeklerle oynuyor.kızlarla oynuyor öz.pembe ve kız çantalrına bayılıyor.bunu ileride cinsel tercihiyle alakası olurmu.senin çocukluğun dikkat çekici<bişey varmıydı?kardeşime bir uzmana götür dediğim de benim oğlum i.... demek istiyorusn diyor çok üzülüyorum.

Yorum

Evet bende cocukken boyleyd'm escinsellerin %98 i de boyledir emin ol istersen ozelden msn birakabilirsin daha ayrintili konusuruz burda kendi cocuklugumdan bahsetmek istemiyorum cunku
                    Without You I'm Nothing

K M
                    Aşk demek sen demek
                    Sen demek ben demek..

Yorum

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.yeğenimi acilen bir pedoğa götürmeye kardeşimi ikna etmem lazım.

Yorum

ne demek ancak cocuklugumla ilgili daha fazla bilgi istersen burdan verewmem ogrenmek istedigin bisey varsa ozel msj at yada msnimi iste ozelden
                        Without You I'm Nothing

K M
                        Aşk demek sen demek
                        Sen demek ben demek..

Yorum

ihtiyacim sadece icimi dokmekde olabilir dimi
                          Without You I'm Nothing

K M
                          Aşk demek sen demek
                          Sen demek ben demek..

Yorum

sayın modaratör son mesajım neden silindi acaba ?
                            Without You I'm Nothing

K M
                            Aşk demek sen demek
                            Sen demek ben demek..

Yorum

Anladım teşekkürler.
                              Without You I'm Nothing

K M
                              Aşk demek sen demek
                              Sen demek ben demek..

Yorum

İşleniyor...