bugün bi kızla tanıştım bi sitede.. konuştuk sohbet ettik sorunlarımdan rahatsızlıklarımdan bahsettim.. okb den anksiyeteden.. bana metin haranın kitaplarını okumamı tavsiye falan etti.. neyse en son face var mı dedim.. face kullanmayan kaldı mı dedi.. dana öncesinde de tipimi falan tarif ettim. görelim bakalım şu kişiyi dedi.. sonra face de bana bakmış olacakki mesaj attı seni eklemeyecem diye bide gülüyo sonra nedeninden falan bahsettim bi daha gülerek duydun mu seni eklemeyecem.. sonrasında dewam etti.. ya sen benle dalga mı geçiyon dedi.. ya sen ne diyorsun dedim.. ben hiç bişiy anlamadım dedim.. ne dediğini bilmiyorsun dedim.. bide ne dediğimi bilmiyorum öylemi dedi.. evet dedim.. arkadaşım sen gerçekten delisin dedi.. niye dedim.. bana öle geldi cevabı verdi.. dedim sen delisn haberin yok durduk yere dalga mı geçiyon bilmem ne.. sen metin haranın kitaplarını gerçekten oku git yat uyu alay eder gibi dedi ve gitti..
kız gittikten sonrada ben bi daha mesaj yazdım.. dengesiz bana bi daha yazma yazacaksanda kendine gel öle yaz dedim.. ama ne olduğunu anlamadım yanlış mı yaptım diyorum hatamı..
arkadaşlar ben şimdi ne yaptım sizce.. bu kişi bana böle neden davranmış olabilir ben hiç bişi anlamadım.. sebebinide sölemedi.. moralim çok kötü bozuldu..
kız gittikten sonrada ben bi daha mesaj yazdım.. dengesiz bana bi daha yazma yazacaksanda kendine gel öle yaz dedim.. ama ne olduğunu anlamadım yanlış mı yaptım diyorum hatamı..
arkadaşlar ben şimdi ne yaptım sizce.. bu kişi bana böle neden davranmış olabilir ben hiç bişi anlamadım.. sebebinide sölemedi.. moralim çok kötü bozuldu..

Yorum