Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden böyleyim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden böyleyim?

Çok asık suratlı ve herşeyi dert eden, herkese ve herşeye uyuz olan bi insanim ben. Aslında iyi bir işim var ama işyerimi sevmiyorum sadece para için orda durmak zorundayım, işyerindekilerin hiçbiri benim gibi değil sanki farklı dünyalarda yaşıyor gibiyiz. Durumları çok iyi ben onlar gibi değilim. Bu yüzden onlarla konuşmaktan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Aralarında konuşuyorlar mesela gülüyorlar ya ben nefret ediyorum mutlu insanları görmek istemiyorum etrafımda. Ben niye böyle olamıyorum diye düşünüp duruyorum. Herşeyi kafama takıyorum. Ben hep böyle çok ciddiyim,lay lay lom degilim,insanlar korkuyor yaklaşmaya.. Herkes benim çok sorunlu biri olduğumu düşünüyor biliyorum gerçi öyleyim zaten. Hiç arkadaşım yok çok yalnızım, kimseyle arkadaşlık kuramıyorum. Erkek arkadaşım var ama o da benim bu davranışlarımdan çok bıktı. İnsanlara karşı neden bu kadar önyargılı ve acımasız olduğumu anlayamıyor ve kavga ettik. Ben olmasam ne yapacaksın bir tane bile arkadaşın yok bir bak çevrene dedi, hiçbişey diyemedim, haklı çünkü kimsem yok.. Açıklamam da yok ki ben kendimi anlayamıyorum çünkü. o da acıyor bana biliyorum Zaten artik benimde ne kendime saygım var ne de yasama umudum var. Hiçbir hayalim yok.Her gün içimden ölmek istiyorum, oleyim kurtulayım diyorum, ağlıyorum, kendimden nefret ediyorum. 26 yaşındayım ama inanın kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum. Her gün ölmeyi istemek çok kötü

depresyondasın. doktora git, ilaç yazsın, geçer.

Yorum

Seni hayata karşı mutsuz eden nedenlerden biri işin bence. Öncelikle iş değişikliği yaparak daha rahat bir ortama geçebilirsin. Onun dışında özel hayatında bir erkek arkadaşın var, aslında mutlu olman için bir çok neden var ama yinede herşeyi her sorunu sen kendin yapıyorsun. Kendini değiştirmek için adımlar atmalısın. En başta işinden başlamalısın. Daha sonra sevdiğin uğraşlar bul kendine. Haftasonları boş kaldığın zamanlarda. Kendinde ufak değişiklikler yap, dış görünüşünde..
      İnsanlara karşı önyargılı olmandaki nedenlerde belki geçmişte yaşadığın uyum sorunları olabilir, arkadaş çevrende yaşdığın sorunlar olabilir. Unutmaki her insan bir değildir mutlaka kafana göre iyi insanlarda vardır. Mümkün mertebe önyargılı olmamaya özen göster, herşey senin elinde, değişmekte...
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
      X