Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şok Şok ..ÇÖPte yine kadın cesedi.........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Şok Şok ..ÇÖPte yine kadın cesedi.........

Ya ne oluyor böyle.

http://haber.mynet.com/detay/yasam/b...er_thumbnail_1

basiretsiz yetkililer nerde?????? Psikolojim altüst oldu..ne yapayım nasıl kaçayım bu hadiselerden.....
    en sonunda kameralar önünde intihar edicem...bıktım..........
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

anneeeeee :S psikolojim gitti..

Yorum

bence ne oluyor biliyormusunuz? hani arap bişeyden fazla bulursa ,her yerine sürermiş.buradada Münevver vakası gibi sanırım.
      zenginler yapacak şey bulamayıp ,testereler falan kim denk gelirse ......
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

arkadaşlar otel di,ye bir film var.izlemenizi tavsiye ederim.yakın geleçeği göstren bir film.alakası kouyla ne derseniz.ordada zenginler artık doyumsuzluktan cinayet hatta cinayet bile değil böyle işkenceler yaparak masum insanlara tatmin oluyorlar.ve bu iş ticarete dökülmüş durumda.kaldı ki ben o filmin gerçek olduğuna inanıyorum.bilmediğimiz ne çok şey var.bence muhakkk izleyin ve görün...dünyamız ne hale geldi.insanlık nasıl bu hale gelir ??
        sweet dreams

Yorum

işte bunlarda da temel de inanç eksikliği var bence alkol sapıklık...oooff ne kötü...bnde şimdi bu tür bi kitap okuyodum tam üstüne denk geldi artık korkunç rüyalarda görürsem tam olacak! Grange nin ölü ruhlar ormanı..faili meçhul kadın cinayetleri anlatıyor

Yorum

üstüne birde oteli seyret chenn tam olsun okuduun kitap ilgimi çekti bende okumak istiyorum..
            sweet dreams

Yorum

arkadaşlar şimdi düşünüyordumda niye hep kadın cesedi acaba..gerçekten merak ediyorum.
              sweet dreams

Yorum

kitap okurum ama o tür film asla izleyemem ben öğğğğ aynen öff içim bi hoş oldu

Yorum

Şu an O çopte olmayı dilerdim. ......
                  O kadar kötüyüm.........
                  Bahsettiğim keyifli formula1 yarışı bile beni geriye götürmeye yetmiyor. Şu anda. berbat durumdayım.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: demet83 View Post
                    arkadaşlar otel di,ye bir film var.izlemenizi tavsiye ederim.yakın geleçeği göstren bir film.alakası kouyla ne derseniz.ordada zenginler artık doyumsuzluktan cinayet hatta cinayet bile değil böyle işkenceler yaparak masum insanlara tatmin oluyorlar.ve bu iş ticarete dökülmüş durumda.kaldı ki ben o filmin gerçek olduğuna inanıyorum.bilmediğimiz ne çok şey var.bence muhakkk izleyin ve görün...dünyamız ne hale geldi.insanlık nasıl bu hale gelir ??
                    2-3 yıl önce filmi izlediğimde böyle filmler çekilmemeli, insanlara kötü örnek oluyorlar demiştim. Çünkü filmde bir sürü işkence yönteminden bahsetmişler. Siz şimdi o filmi büyük bir istekle tavsiye ediyorsunuz. Buradaki üyeler o filmi izledi diyelim kazançları ne olacak. İzlediğiniz bir filmi tavsiye etmeden önce düşünün, izlemeleri mi yoksa izlememeleri mi daha iyi diye.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
                      Tecavüz edip kamufle ediyorlar galiba.
                      büyük ihtimalle öyledir.
                      -inanılmaz derecede gerilim var insanlar üzerinde.tahmin etmedikleriniz suç işleyebilir adeta.sanki birileri bu kaostan yararlanıyor.
                      hem kişisel hem gurupça....!kitleler birbirine düşman,uçurum giderek büyüyor..psikososyal olarak bakılsa herşey açığa kavuşur.
                      ama ben anlıyorum nedenini.o güne dek hak ettiğini düşündüğü şeyi almayan,kendi yöntemiyle elde ediyor.sonunu hiç düşünmeden.

Yorum

otür filmlerin insanın psikolojisinde kalıcı etkilere neden oldugunu olumsuz etkiler bıraktıgını düşünüyorum ben böyle filmlerin izlenmesini tavsiye etmiyorum özellikle psikolojik bir sorunumuz varsa

Yorum

Tecavüz olacağını sanmam hangi sapık tecavüz ettikten sonra cesedi parçalayıp çöpe atmayı düşünür ki, tecavüzcüler o kadar uğramazlar bence, bunu yapan kişi ya eski sevgilisi yada bir yakını orası belli bu arada bu tür cinayetler son bir kaç yıldır yaygınlaştı testere gibi filmler yasaklanmalı özellikle bu cinayetleri işleyenlerin birçoğu bu tür filmler izledikten sonra işlemişler filmlerin yaptıkları tek şey insanları özendirmek.

Yorum

allah rahmet eylesin..çok kotu olaylar bunlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: demet83 View Post
                              arkadaşlar şimdi düşünüyordumda niye hep kadın cesedi acaba..gerçekten merak ediyorum.
                              niye olcak hayatta hep elde edilmek istenen toplumun önünde savunmasız ve çaresiz olan kadınlarda ondan..

Yorum

İşleniyor...
                              X