Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımın Hatasını Yaptım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bence gayet güzel bir bölüm, hem çoğu kişi hiç bir yere yerleşemezken. Öğretmenlik yapmak istemez misin?
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Tebrik ederim! Felsefe bölümünde okuyup işsiz kalmak büyük bir ihtimal tabi (: ama bence çift anadal yaparak durumu lehine çevirebilirsin. ilk yıl notlarını yüksek tut ve çift anadal yap bence; o zaman daha avantajlı olursun.
      Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
        merakimi af buyur, bundan onceki yanlislikla 1ci siraya yazdigin bolum neyd? ve ....... simdiki kazandigin bölüm istedigin bölümmü?
        Kamu Yönetimi idi (!) Çok istemeden de olsa iş imkanları geniş diye yazmıştım. Ama bu sene öyle bir şok oldu ki 200.000 kişi oynar mı Allah aşkına? Felsefe'de çok istediğim bir bölüm ama iş imkanları...

Şimdi herşey para değil, severek okuyacaksan ne mutlu diyeceksiniz belki ama ailemin durumu gerçekten çok kötü
        Babam emekli ve kazandığı para borçları kapatmaya bile yetmiyor. Yıllarca sıkıntı... Parasızlığın ne demek olduğunu çok iyi bildiğim için korkuyorum. Zaten zar zor okuyacağım

Ortalama 1.500 TL gibi bir maaş beni çok mutlu eder. Öğretmenlik yapmayı çok isterim. Ama devlet atamıyor, atamıyor,atamıyor...

Yorum

zor bir durum ama kazanmışsın sonucta
          hem sen üniyi okurken felsefecilerin önünün açılmayacağı ne malum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elohim93 View Post
            zor bir durum ama kazanmışsın sonucta
            hem sen üniyi okurken felsefecilerin önünün açılmayacağı ne malum
            Felsefecilerin önü Türkiye'de ne zaman açılmış ki ben okurken açılsın

Çap olayı aklıma yattı. Üniversitemde Çap şansı var, Psikoloji Bölümü de var. Sosyoloji de var... Niyetim bu yönde kesinlikle çap yapmak. Çok çalışacağım! Eğer fedefimde başarılı olursam çok ama çok mutlu olacağım!

İyi ki bu çap olayını anlattınız bana. Biliyordum ama eksik ve yanlış... Hayal olarak görüyordum. Felsefeyi gerçekten çok seviyorum. Böylesine isteyerek okuyacağım bir bölümde çok başarılı olacağıma inanıyorum İş sorunu olmasın diye de çap yapabilirsem ne mutlu Yaşasın!...
            Last edited by bypiso; 14-08-2010, 02:35 PM.

Yorum

ÇAP için notlarını epey yüksek tutman gerek. özellikle psikoloji istiyorsan. Şimdiden başarılar.
              Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Diğer bölümde de sorduğum gibi. Psikoloji diploması alınca Psikolog da olmuş olmuyor muyum?

Yorum

evet oluyorsun

Yorum

diğer bölümde cevabını verdim (: olursun

Yorum

İşleniyor...
                    X