Duyuru

Collapse
No announcement yet.

derdim başımdan aşmış

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• derdim başımdan aşmış

şarkı sözleri diye konu açtım okudun mu ki, bunu okuyosun, ama di mi, en çok dert sıkıntı ve tasa konuları ilgini çekiyo,
    belkide hasta dilsin hep hastalık ve sıkıntılara odaklanıp onlarla ilgilendiğin içindir kendini heep kötü hissetmen, benden sana tavsiye ihihihihihihiih güzel yazışmalara odaklan ve sıkıntılardan uzak dur, yihhuuuuuuuuuuuuuuuuu başlığa kanıp herkes okicak.. böylece şarkı sözlerine cvp vermeyen ve okumayanlardan da intikamımı almış olcam, hadi kolay gele..
    Düşündümde isyan ettirecek kadar, şükredeceklerimde var

bu mudur yani (((((((:
    Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
      Belki de ikinci tekil şahısla yazdığın bu cümleler seni anlatıyordur.
      yanlış teşhis, beni şaşırttın genelde senin yazılarını takip ederim ve mantıklı bulurum, hatta şizofren olmadığını düşünüyorum, ama okumuşsun yazdıklarımı yanılmamışım, insanlar hep dertlere hastalıklara ilgi duyar olmuş doğru tespit. başlık' dert' olunca

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psychologist__ist View Post
        bu mudur yani (((((((:
        işte budur, üzgünüm, malesef içini karartamadım ihihihihih

Yorum

Cevap yazmam için kafama silah dayayan olmadı; isteseydim okuyup geçerdim sadece.
          öylede okunma istatistiğinide takip ediyom sen istisnasın, teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metalica View Post
            işte budur, üzgünüm, malesef içini karartamadım ihihihihih
            iyi yaptın valla güzel oldu (((((((:
            Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

:P Metallica lisede favori grubumda Eye of beholder gibi şarkılarını hala dinlerim Güzel isim seçmişsin.
              bende senin ismine baktıkça, çok sevdiğimin, bana armağan ettiği çakmağı hatırlıyom, hiç unutmak istemediğim birini,
              bu arada okunma istatistiği 89 olmuş saat 15:40 itibariyle, benimkide manyaklığa dönüşüyo galiba, ihihihihihihih
              benim en çok beğendiğim parçası metalica nın (l yi yazmicam) , nothing else matters

Yorum

di mi forte donna, tşk

Yorum

İşleniyor...
                X