Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir de siz bakın....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bir de siz bakın....

merhabalar...
    arkadaşlar benim eskiden çıkmış olduğum kişinin bi arkadaşı vardı..bana yenge derdi..sonra ben ayrıldıktan sonra mesaj attı tanışmak istiyorum fln diye..o olduğunu bilmiyordum ve numarasını buldumm.ne istiyorsun dedim seni istiorum dedi..ben bunu eski çıktığım çocuğa dedim.gitti konuştu yanlışlıkla oldu..isim benzerliği dedi.ve şimdi benden özür diledi..bir erkak arkadaşı kandırıyorduk bi kıza atılcak mesaj değil ben öle bi insan değilim dedi..sizce şimdi ben bunu affetmelimiyim.ki affettim..şimdi konuşuoruz arkadaşca ama o biraz hoşlanıyo gibi konuşuyo...sizce ????

Orjinal yazı sahibi: treasure
    sana pat diye seni istiyorum diyen adamdan ne fayda gelir... ayagini denk al derim... bu erkek yaratiklar fena olur....
    yanlışlık olmuş güya inandım dedim..güvenemem mi bir kez buna.. samimiyetine inanamam mı..ramazan vakti şimdi bide dostça yaklaşıodur belki

Yorum

bilmiyorum dikkatli ol... ben sahsen bu erkeklere hic guvenmiyorum.... varya sag gösterip sol vuruyorlar...
      samimi saniyorsun ona aciyorsun gariban diyorsun redd edersem uzulur diyorsun... sonra sevmeye basliyorsun
      ve sonuc? erkekler zayif yaratiklar onlarin akillarinda belirli seyler oluyor kusura bakma bacim icni karartmak istemiyorum ama ben nefret ediyorum erkeklerden!!!
      sanirim hic bi zaman guvenemiycem onlara
      yani bu yazdiklarina bakacak olursam tanimiyorum gerci ama sinsilik kokuyor sanki... yinede bilemem tabi.
      açıkcası aynı kafadanız erkek konusunda..hepsinde var art niyet..ama güvenmenin ne zararı olabilir bi kere..ben zarar görmem ben arkadaşca yaklaşıyorum çünkü..

Yorum

bence sana yenge diyebilmiş birisi sana durduk yere "seni istiyorum" diyorsa bunda yanlış anlama olma ihtimali vvardır...
        ama yine de fazla samimi olmana gerek yok... ama çokda soğuk davranmana geerek yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: merda View Post
          bence sana yenge diyebilmiş birisi sana durduk yere "seni istiyorum" diyorsa bunda yanlış anlama olma ihtimali vvardır...
          ama yine de fazla samimi olmana gerek yok... ama çokda soğuk davranmana geerek yok...
          ama yanlışlıkla attığını söledi o mesajları olamazmı acaba çok mu ii niyetliim

Yorum

iyiniyet..ahh ahh ne safız....ben uzak dur derim arkadaş gibi görünsede yrn niyetini ortaya döker..eğer gönlüne uygunsa ona bişi diyemem..geçmişte arkadaşı ile birlikte olman sorun diil o zmn onu hissediyomuşun şimdi başka birşey hissedebilirsin bu çok normal..ama ona karşı bi duygun yoksa arkadaş dost kelimesine aldanma bence..

Yorum

bu ne iştir. eleman aşk-ı memnu misali behlüle özenmiş yenge dediği kıza yelteniyor, aman dikkat -benzetmek gibi olmasın- sonun bihter gibi olmasın ;}
              Last edited by Inevitable; 16-08-2010, 03:58 AM.
              hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
              :RpS_cool:

Yorum

Bence muhabbetinizi kesmesen bile tavrını koy. Ne olur ne olmaz... Erkeklere hiç belli olmaz
                Bugünlerde çok feminist gördüm kendimi ya hu
                Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

yasasin feminizm
                  Yok yok yaşamasın ölsün feminizm.
                  Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

arkadaşlar bilmiorum kendi duygularımı..şuan aşkla uğraşamam zaten..tavrımı zaten sert şekilde koydum arkadaşca yaklaşıo ama sulanıo gibide belkide sevio beni bilmiorumm...

Yorum

İyilik Yapmaya Devam Ediniz .. Karşınızda ki O İyiliğe Layık Olmasa Bile Siz O İyiliğe Layıksınız ..

Yorum

ya arkadaşlar lütfen kendi iç çatışmanıza döndürdünüz olayı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
                          Bende özür dilerim bacım

Ha bu arada konuyla ilgili fikrimide yazayım bir erkek olarak

Dünyada erkek mi kalmadıda ona şans tanımayı düşünecek kadar bir kararsızlığa düşüyorsun
                          şans verirken kastettiğim arkadşca yaklaşımına...ben ona şuan o gözle bakmıorum ilerdede zannetmiorum yani..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
                            zannetmiyosan belli edersin ,, bariz bi yaklaşımında tavrını koyarsın bu kadar basit

Düşünmeye gerek yok
                            bende böle düşünmüştüm..tşk ederim

Yorum

başka yok mu fikri olan????

Yorum

İşleniyor...
                              X