.................................................. ....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir aşk meselesi...:)
Collapse
X
-
İlgi alaka görmek, aranılmak, düşünülmek insanın hoşuna gider, sen bu duygularını tatmin ediyorsun.
Ama bence boşuna ümit verme.
Hislerini iyice kontrol et, bir müddet arama sorma, bak bakalım onu özlüyor musun?
Sonra kararını ver.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
-
hiç özlemiyorum ve onunla konuştuktan sonra da bir rahatlama olmuyor tam tersine içim daralıyor ancak bunu ona nasıl söyleyeceğim bunu bilmiyorum...onu kırmaktan,incitmekten korkuyorum.kendimi onun yerine koyuyorum reddedilmek zor birşey bunun için hayır diyemiyorum.”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Merhaba Yarencim, senin yazılarını uzun süreden beri takip ediyorum, daha önceden de buna benzer bir ilişki yaşamıştın, ve çocuk senden ayrılıncada çok üzülmüştün. Şu andada aynı şeyleri söylüyorsun, o zamanda söylediğin gibi..Sevmiyorum ama onunla olmaktanda vazgeçemiyorum demiştin. Sevme, sevilme ihtiyacın çok fazla, sen sevmesende onun seni sevmesini, ilgilenmesini istiyorsun, böylece egonu tatmin ediyorsun. peki neden hoşlanmadın? bunu sordunmu hiç kendine? nedir seni bu kişiyi sevmene engel olan duygu..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
nasıl davranmalıyım...ona birşey hissetmediğimi söylemeli miyim? onu sevmediğimi söylersem incinir mi? anneme anlattım durumu çocuk üzülür,daha erken onu tanı zamanla seversin dedi...kafam karıştı...”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
evet haklısın canım daha öncede benzer birşey yaşadım...nedenini anlamadığım bir boşluk var,sırf birileri istediği için onunla beraber olmaya çalışıyorum...yanındayken mutlu değilim,canım sıkılıyor,bir an önce eve gitmek istiyorum.Bunu hissetmesini de istemiyorum. İlişkilerimde kendimi düşünemiyorum sadece karşı tarafı düşündüğüm için mutsuz oluyorum.Ne istediğimi söyleyemiyorum...”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Onu düşündüğünü söylüyorsun ama tamamen kendini düşünüyorsun. Sırf içindeki boşluğu doldurabilmek pahasına ona ümit veriyorsun. Ne hayaller kuruyordur şimdi. Belki gerçekten iyi niyetli biridir. Oynama insanlarla. En kısa zamanda onun senden kurtulması gerekiyor. Sitenin nufusu iyice arttı. Bi tane daha eklenmesin.."Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)
Yorum
-
anlatmak istediğimi anlamamışsınız arkadaşlar... ben ona güzel bir dille anlatamıyorum ve söylersem incinmesinden korkuyorum,oynama meselesi değil bu gidişle evleneceğim onunla...Orjinal yazı sahibi: forte-donnaçoğu bayanın hoşuna giden bir şey bu...beğenilmek...ama hezamanda unuttukları bir şey var..karşısındakinin de insan olduğu ... bence ümit verme..yazıktır günahtır...boşver..görüşme güzel bir dille reddet.”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
İnsan sevme, sevilme ihtiyacı duyar. sen de bu duygularını tatmin ediyorsun o kişide, durum böyle görünüyor. Ama bir de kendini onun yerine koy; sana böyle davranılması hoşuna gider miydi? kendini nasıl hissederdin?Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.
Yorum
-
gerçektende platonik takılanlar bile ciddi tehlike atlatıyor,yardım edilmeyince. iş şakayı geçip derinleşmeye başlıyor ilerledikçe.zaten bazıları arkadaşlık ilerledikçe aşka bağlıyor.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum

O zaman sizde mutlu olursunuz inşallah...
Yorum