mutsuzluktan ölünmüyor değil mi??? hani hep her şey üst üste gelir ya hayatta. öyle bir evredeyim. bu siteyi buldum tesadüfen. sanırım burda herkes mutsuz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba herkese.yeni üye oldum. belki mutsuzluğuma çare olur diye.
Collapse
X
-
Yok ölmüyosun merak etme. En fazla yüzün kırışıyor biraz, saçların beyazlaşıyor, sonrada üzüldüğün yanına kar kalırken, herşey olacağına varıyor. Ben ömrüm boyunca mutlu olduğumu hatırlamam, artık olmayada çalışmıyorumİmzam buraya sığmayacak kadar uzun...
Yorum
-
tşk ederim okuyanlara ,cevap yazanlara. bu aralar mutsuzluk tanımım şöyle: yıllardır bir şeye sahip olmak için uğraşırsınız ya hani çok emek verirsiniz ve artık tamamdır ona ulaşmışsınızdır yani o upuzun yolları aşıp sadece ve sadece bir elinizin uzanmasına bakar sahip olmanız o çok istediğiniz şey.. işte tam da bu ana varmışken ellerimden kayıp gitti. üstelik benimle hiç ama hiç alakası olmayan nedenlerden dolayı. tamamen benim dışımda gelişti her şey. arkasından bakakaldım. bu bahsettiğim ne mi? Öğretmen olma hayalim, aşkım.. ikisi de uçup gitti. herkesin teselli cümlesi aynı. belki senin için en iyisi buydu, hayırlısını iste vs. artık bıktım bu cümlelerden. benim günahım ne ben ne yaptım ki? ben mi çaldırdım lanet olası soruları. ben mi neden oldum kopyaya. ben mi girdim kul hakkına? artık kendime güvenim kalmadı aynı başarıyı gösterememekten çok korkuyorum. içimde mesleğime ilişkin beslediğim aşkı öldürdüler. bu saatten sonra öğretmen olsam da öğrencilerime ne kadar faydalı olabilirim ki? kendime bile faydam yokken! tüm bunların üstüne 5 yıllık ilişkim sona erdi. hala seviyorum oysa ki! hala özlüyorum.
işte budur mutsuzluk. benim hala umudum var demeyi çok isterdim ama yok sanki hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi. sanki ben hep bu karanlığın içinde kalacakmışım gibi. oysa eskiden ne kadar eğlenceli ve pozitiftim. hayatımda yer vermediğim tek şey karamsarlıktı. hep ileriye bakardım. şimdi ise geçmişe saplanıp kaldım. önümü göremiyorum.bu geçici bir evre mi? benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar var mı? bitecek değil mi? bitsin istiyorum? eski ben'i istiyorum.
Yorum
-
aynı dert bendede var. 4 ay oncesine donebilmek tek istedigim. gecmişe saplanıp kaldım. 4 aydır bekliyorum ama sanki hersey dahada kotuye gidiyor. bende sıkıldım artık gecicek biticek diyen seslerden gecmiyo aksine daha kotu oluyo.hep hayat dolu olan birinin bunları yasaması kör kuyulara dusmek gibi. Allah hepimize yardımcı olsunI'm "CrAZy" but you like it....! :RpS_cool:
Yorum
Yorum