Bazı nedenlerden dolayı uzun zamandır siteye girmiyordum,bir kaç gündürde uzaktan takip ediyorum ve şöyle bir baktımda eskilerden bir kaç kişi dışında kimse kalmamış ve açıkcası bu beni üzdü,şimdi istiyorumki bir yoklama yapalım bakalım eskilerden kimler kalmış?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese tekrardan merhabalar
Collapse
X
-
Hoşgeldin zerrin, nasılsın?
Eskilerden kimse kalmamış demişsin de...
Burayı bir kahvehaneye benzetirsek, çay kahve içmek için gelen müşterilerin bir süre oturduktan sonra gittiklerini ve bir daha buraya yollarının düşmediğini görüyoruz.
Bazı müşteriler burayı seviyor ve ara sıra uğruyorlar.
Bazıları da benim gibi mutfakta görev alıyor
Bu kahvehane çok işlek bir caddede ve geleni gideni çok oluyorŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
hoşgeldin zerrin..seni görmek ne güzel..
ben aze ydim eskiden ..
eskilerden kim var bende merak ediyordum ama eski-yeni gruplaşması gibi mi olur ki ,diye böyle bir başlık açmamıştım.aslında yazılsa iyi olur..
bazen merak ediyorum şöyle biri vardı şöyle sıkıntısı vardı noldu acaba
nasıldır şimdi ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: morpheus View Postburası cidden tam kahvehane.......ama bence gidenler memnun olmayan müşteriler ben gibi..
...hoşçakalın sefiller..
"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: morpheus View Postburası cidden tam kahvehane.......ama bence gidenler memnun olmayan müşteriler ben gibi..
...hoşçakalın sefiller..
kahvehane kelimesini aşağılamışsın sen hiç mi gitmezsin hani şu cafe dedikleri yere ben tam türkçesini yazdım
cafe dersiniz ama adı aslında kahvedir. sanırım sen kahvehane kelimesini asıl adı kıraathane olan şimdi iskambil oynanan tembellerin oturduğu yer sandın.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostHoşgeldin zerrin, nasılsın?
Eskilerden kimse kalmamış demişsin de...
Burayı bir kahvehaneye benzetirsek, çay kahve içmek için gelen müşterilerin bir süre oturduktan sonra gittiklerini ve bir daha buraya yollarının düşmediğini görüyoruz.
Bazı müşteriler burayı seviyor ve ara sıra uğruyorlar.
Bazıları da benim gibi mutfakta görev alıyor
Bu kahvehane çok işlek bir caddede ve geleni gideni çok oluyor
Kahvehaneye benzetiptee böyle bir vurgulama yapman sanırım doğru birdüşünce.Burayı seven müşteriler arada gözden yok olup aradada uğrama ihtiyacı hissediyorlar tıpkı ben gibi
Bir söz vardır tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır bu söz sanırım tabiri caizse, bu sitenin üyeleri için uygun ve yerinde bir söz gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: meva_ View Posthoşgeldin zerrin..seni görmek ne güzel..
ben aze ydim eskiden ..
eskilerden kim var bende merak ediyordum ama eski-yeni gruplaşması gibi mi olur ki ,diye böyle bir başlık açmamıştım.aslında yazılsa iyi olur..
bazen merak ediyorum şöyle biri vardı şöyle sıkıntısı vardı noldu acaba
nasıldır şimdi ?
Eski yeni gruplaşması değil aslında, sadece gerçektende eskilerden kimler kalmış bunu merak ettim hani zamanında sıkıntılarımız, dertlerimiz olduğunda, paylaşımlar yaptığımız, birbirimizden fikirler aldığımız kişiler acaba iyileştilerde ve iyileştikleri için buraya uğramazmı oldular bunu merak ediyorum...
Yorum
-
-
Yorum