Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhaba

Merhaba arkadaşlar ... Nasıl sevindim tam ihtiyacım olan bir site. Derdine çare bulmuş insan kadar mutlu oldum paylaşılacak şeyler içimde sıkıntı yapıyor malum
    Bir rüyadan uyandığını sanıyorsun ya kimi zaman, bir riyadan uyanıyorsun aslında. Konduramadığından öyle yanıyor canın.

Hoşgeldiin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jaska View Post
      Merhaba arkadaşlar ... Nasıl sevindim tam ihtiyacım olan bir site. Derdine çare bulmuş insan kadar mutlu oldum paylaşılacak şeyler içimde sıkıntı yapıyor malum

benimde yapıyo ama şimdiye kadar hiçbi derdimi paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum (tabi belli olmaz ) (:

umarım senin için faydalı olur

hoşgeldin =))
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

güzel paylaşımlar, hoşgeldin.

Yorum

benimde yapıyo ama şimdiye kadar hiçbi derdimi paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum (tabi belli olmaz ) (:

umarım senin için faydalı olur

hoşgeldin =))
          Pdr okumak isteyen bir insan kendi psikolojisini düzeltemezken nasıl başkalarına faydalı olacaksa, bu aralar bu site bana biraz iyi gelir diye düşündüm konuşmayı paylaşmayı severim

Hoşbulduk arkadaşlar :happy:
          Bir rüyadan uyandığını sanıyorsun ya kimi zaman, bir riyadan uyanıyorsun aslında. Konduramadığından öyle yanıyor canın.

Yorum

Pdr okumak isteyen bir insan kendi psikolojisini düzeltemezken nasıl başkalarına faydalı olacaksa, bu aralar bu site bana biraz iyi gelir diye düşündüm konuşmayı paylaşmayı severim

bende çok severim dmekki ii anlaşıcaz (;
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

hoşgeldin paylaşımlarını dinleyebilirim..

Yorum

paylaşılacak şeyler içimde sıkıntı yapıyor malum
                günümüz insanının sorunu

Yorum

hoşgeldin umduğunu bulmanı dilerim. mutlu paylaşımlar
                  Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                  Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                  Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz..
                    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

hoşgeldiniz..
                      keyifli paylaşımlar ..
                      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar hepinize paylaşımlar değerlidir benim için hepinizin güzel fikirlerini, bilgilerini, önerilerini almakta öyle

Yorum

hoşgeldin..

Yorum

İşleniyor...
                          X