Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depresyonlularla konuşmak istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• depresyonlularla konuşmak istiyorum

merhaba arkadaşlar ben on yıldır depresyondayım ve 38 yaşındayım.benim durumumda olanlarla tanışmak istiyorum

Önce sorunun ne hocam onu yaz depresyon geniş bir kavram herkes farklı psikolojik sorunlar yaşıyabiliyor

Yorum

ben de 8 yıldır psikolojik hastayım

Yorum

kronik depresyon teşisi konuldu.zaman zaman sıkıntılarım artıyor.ilaç değişiklikleri terapiler.terapilerden fayda göremiyorum.
        hep yapamadığım şeyleri yapmamı öneriyorlar.ben öneri istemiyorum.
        yapmamı sağlayacak bi şeyler istiyorum
        bu arada 3 kızım var 22-16-5 yaşlarında.bide torunum var 1.5 aylık.

Yorum

Öncelikle gecmis olsun.Biyolojik rahatsızlıklarda öyle degil ama psikoljik rahatsızlıklarda kisinin yapabilecegi cok sey oluyor.Kendinizi sartlamayın bence,yani rahatsız olsanız bile bu durumun gecici oldugunu sizden birsey olmadıgını unutmayın.Mutsuz olsanız bile mutlu oldugunuza kendinizi inandırın ve mutlu gibi hareket edin.Bir müddet sonra gercekten mutlu olucagınızı düsünüyorum.Degisik bir arastırma okumustum.İnsanlar mutlu oldukları icin gülmezler,güldükleri icin mutlu olurlar seklindeydi.Bunu deneyebilirsiniz.

Ayrıca kızlarınız var cok sanslısınız.Bircok insan sadece bunun icin sahip oldukları herseyden gecer.Olumsuz düsünmeyin,hayatınızdaki artıları görün.İyi olucagınızı umuyorum.Saygılarımla
          Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
            Öncelikle gecmis olsun.Biyolojik rahatsızlıklarda öyle degil ama psikoljik rahatsızlıklarda kisinin yapabilecegi cok sey oluyor.Kendinizi sartlamayın bence,yani rahatsız olsanız bile bu durumun gecici oldugunu sizden birsey olmadıgını unutmayın.Mutsuz olsanız bile mutlu oldugunuza kendinizi inandırın ve mutlu gibi hareket edin.Bir müddet sonra gercekten mutlu olucagınızı düsünüyorum.Degisik bir arastırma okumustum.İnsanlar mutlu oldukları icin gülmezler,güldükleri icin mutlu olurlar seklindeydi.Bunu deneyebilirsiniz.

Ayrıca kızlarınız var cok sanslısınız.Bircok insan sadece bunun icin sahip oldukları herseyden gecer.Olumsuz düsünmeyin,hayatınızdaki artıları görün.İyi olucagınızı umuyorum.Saygılarımla
            önceleri bende geçer diyordun ama olmuyor.hayatım uykuyla geçiyo.sadece zaman geçsin diye çok uyuyorum

Yorum

......................
              Last edited by hale46; 04-07-2015, 05:49 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
                kronik depresyon teşisi konuldu.zaman zaman sıkıntılarım artıyor.ilaç değişiklikleri terapiler.terapilerden fayda göremiyorum.
                hep yapamadığım şeyleri yapmamı öneriyorlar..
                yapamadığım şeyleri yapmamı öneriyorlar derken nedemek istedin? normal sosyal faliyetlermi?
                ben şu an antidepresan alıyorum ama
                genede anladımki kendine bir motivasyon kaynağı keşfetmedikçe bi iş için harekete geçemiyorsun.

Yorum

bende de var bu illetler işlerim yoluna girse düzelicem belki ama yoluna girmiyor uğraşsam da...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46 View Post
                    30 yaşındayım 10 yıldır depresyondayım
                    2 kez majör depresyon yaşadım 6 ay kadar sürdü
                    Şu an 3. sü ile mücadele etmeye çalışıyorum
                    Ömrümün en güzel yıllarını bu hastalıklara verdim diyebilirim .
                    evet malesef en güzel yıllarımız mahvoldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View Post
                      yapamadığım şeyleri yapmamı öneriyorlar derken nedemek istedin? normal sosyal faliyetlermi?
                      ben şu an antidepresan alıyorum ama
                      genede anladımki kendine bir motivasyon kaynağı keşfetmedikçe bi iş için harekete geçemiyorsun.
                      motivasyon kaynağı keşfedemiyorum.hiç bi şey yapmak istemiyorum

Yorum

allah kolaylık versin
                        ama senin durumunda bişey aklıma takıldı
                        10 yıldır depresyondasın ve 5 yaşında çocuğun var.
                        depresyondayken çocuk yapmaya nasıl karar verebildin

Yorum

bebekleri çok severim o yüzden kötü bi hamilelik geçirdim ama doğumdan bir ay sonra iyileştim ve iki sene iyiydim
                          sonra yine başladı ve gitgide sıklaşıyor.akıl vermediğn için tşk

Yorum

hayattan zevk almama duru mu mu.....

Yorum

18 yaşıma girimcem ve yarım yıla aşkın depresyondayım.
                              11 sınıfa gidiyorum ve hayatımın tek amacı öss de iyi bir yer tutturmak ve hayatıma asıl ozman başlamak...

Süper Natural

Yorum

İşleniyor...
                              X