Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhabalar

işsizim sanırım işizlik beni yakında pikolojisi bozuk biri haline getirecek şimdiden yerimi alayım dedim:::

allah korusun
    hoşgeldin...

Yorum

Aminnn
      hoşbulduk

Yorum

Hoşgeldiniz :6:

Bu durumun geçici olduğunu unutmadan,iş arayışınızı sabırla sürdürmeye gayret edin.Umarım dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz...
        Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir .

Yorum

19877233 şifren mi?

Yorum

öle tabide bunların hepsi bi gün oluyo artık çekici gelmez oluyo ben artık sabah erken kalkıp geç kalkacağım günlerin özlemini çekmek istiyorum eşime de deste olmak istiyorum aslında ben işe yaradığımı görmek ve göstermek istiyorum

Yorum

deneseydin bakalım olacak mı:d sıyırdım dedimse de o kadar değil:DD

Yorum

temennim o yönde zaten

Yorum

Benide sanırım yakında işlilik o duruma getiricek:RpS_rolleyes:

Gecem,gündüzüm kalmadı ve uzun süre bilgisayar başında kalıyorum :40:

Hosgeldiniz...
                  Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mual-lak
                    işlilik nedir la sokak adımı:tinysmile_tongue_t:
                    işsizligin tersinin tarafımca yorumlanarak sokak adına benzer bir hale gelmis durumu :tinysmile_tongue_t:
                    Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

hoş geldinizz..
                      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
                      X