Merhabalar, birkaç dakika önce üye oldum ve aranıza katıldım. Tam olarak öğrenemedim tabii ki siteyi, doğru yerde mi merhabalaştım onu da bilmiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
aramıza hoşgeldinOrjinal yazı sahibi: paradisee View PostMerhabalar, birkaç dakika önce üye oldum ve aranıza katıldım. Tam olarak öğrenemedim tabii ki siteyi, doğru yerde mi merhabalaştım onu da bilmiyorum.
tam olarak birinin açtığı konu içinde yazmışsın ama boşverr önemli olan tanışmak tekrar hoşgeldin
:10:
Yorum
-
Çok teşekkür ederim tesla91 hoşbuldum.
Kısaca kendimden bahsedeyim. Bursa'da yaşıyorum. Yakın zamanda çok büyük bir acı yaşadık, Allah düşmanıma vermesin. Psikolojik destek almaya başladım. Panik atak hastasıydım, ve ataklarımın arası çok kısaldı. 20 gün önce yaşadık bu felakati. Bir arkadaşım böyle bir siteye üye olmamı önerdi. Dün gece aranıza katıldım. Hayırlısı olur inşallah diyorum.
Yorum
-
sorun değil, öğrenirsin nasılsa, hoşgeldinOrjinal yazı sahibi: paradisee View PostMerhabalar, birkaç dakika önce üye oldum ve aranıza katıldım. Tam olarak öğrenemedim tabii ki siteyi, doğru yerde mi merhabalaştım onu da bilmiyorum.
Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
Arkadaşlar yakın bir tarihte çok kötü bir olay yaşadım. Var olan panik atağım çok sıklaştı. Şimdi terapi görüyorum daha iyiyim. Ancak geceleri sevmiyorum, uyumaktan korkuyorum, büyük üzüntü içindeyim. Daha önce var olan evhamlarım ve hastalık hastalığım arttı. Yaklaşık iki ay önce grip olmuştum ve o günden beri öksürğüm geçmedi. Film falan çektirmekten inanılmaz korkuyorum. Hastaneden çok korkuyorum, hele şu araralar gidemiyorum. Nasıl anlatsam ki,,,, çok zor herşey.
Yorum

Yorum