Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yıllar sonra tekrar ben..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yıllar sonra tekrar ben..

herkese merhabalar,
    yıllar önce yıne buradaydım yenı evlenmıs ruhsal bunalımda genc bır kadın olarak..
    sımdı ıse degısen sadece yıllar oldu.
    tabı artık bırde dunyalar tatlısı oğlum var.

ama ben hala eskı ben olamadım
    hayatımı ıstediğim yere getıremedım
    gürültüm azaldı ama ıcımdekı bırcok sey yokoldu koptu gitti..

ne zormus bu hayatı yasamak
    helekı kendın ıcın yasayamamakk

cok dertli geldımm
    hosgelemedim..

hoşgeldinizzz
    HAYAT.....

Yorum

hoşgelmediniz.

Yorum

tesekkur ederız..

forte bunu bildiğim için yine burdayımm.. neden gıttıgımı hatırlamıyorum ama

Yorum

hoşgeldiniz...

Yorum

Hoş geldin pinky, gelmekle iyi yapmışsın ancak burada vaktini geçirirken oğluşunu sakın ihmal etme
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

hoşgeldiniz...bizde yıllardır burdayız...

Yorum

e hoş geldin bea xd
                Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

hoşbulduummm..

merak etme iyimser oğlum kendını ıhmal ettırtmıyor zaten

Yorum

evet evlendım ve daha kotu oldumm...
                    biz duygularımıza yenık dusuyoruz
                    fazlasıyla ınanıyoruz ınanmamamız gerektıgını bıldıgımız halde ve ne yazıkkı bunu yapmaya hep devam edeceğiz..

Yorum

çok dogru..bence erkeklerde mutluluk hormonu var ayrıca..ben sabahtandır kendi kendime kahklahalar atıyorum..durup dururken bu ne mutluluk, kadıncagızlar hazır eziyet çekiyoken azcık bu hormondan onlarda da olmalıydı..kosmos niye boyle yaptın.

Yorum

hoş geldiniz
                        Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

ve erkekler sebebı herneyse sureklı sözler verıp karsısındakını hayal krııklıgına ugratıyor.
                          esıme sen onceden sunu yapardın dedıgımde ohoo senı kandırdım kızım dıyerek bunu alay konusu yapıp kendını eglendırıyor
                          benım buna kırılmam ona gore anormal bır davranıs oluyor ama
                          hanı derler ya kızlar esprılı erkeklerden hoslanırlar dıye
                          hayır efendım nefret edıyorummm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pinky.. View Post
                            ve erkekler sebebı herneyse sureklı sözler verıp karsısındakını hayal krııklıgına ugratıyor.
                            esıme sen onceden sunu yapardın dedıgımde ohoo senı kandırdım kızım dıyerek bunu alay konusu yapıp kendını eglendırıyor
                            benım buna kırılmam ona gore anormal bır davranıs oluyor ama
                            hanı derler ya kızlar esprılı erkeklerden hoslanırlar dıye
                            hayır efendım nefret edıyorummm
                            tekrar geldin hoşgeldin, hayat herşeye rağmen devam etmekte ve sen sabretmektesin, birgün sabır taşının kırıldığını ve tüm yaşananların acısını aldığın güne dair senaryolar var kafanda her uyku öncesi.

zamana inat devam et birgün gerçekten bişeyler güzel olacak.
                            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Dur gelirgelmez fişfikliyim seni ...
                              neden kendin için yaşayamamak ?
                              Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İşleniyor...
                              X