Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayarlayıp Tatil Yapalım Diyoruz

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ayarlayıp Tatil Yapalım Diyoruz

Herkese merhaba Öncelikle günleriniz güzel olsun Koskoca bi yazın ortasına geldik.. çook büyük hevesle beklediğimiz o yaz o kadar sıkıcı olabiliyor ki artık bitmesini bekleyen çok kişinin var olduğunu biliyoruz. Bi forumda yalnız başına hiçbir şeyin çekilmediğinden söz eden pek çok arkadaşıma rastladım.. ve bir fikrim var.. bizler yalnızlıkta beraber olan ama bir o kadar da uzak olan insanlarız.. yalnızlık ve sıkıcı hayatı her birimiz tek başımıza aynı şeyleri yaşayarak geçiriyorsak bunu hiç değilse aynı amaç için bir arada insanlar olarak daha dolu bi hale getirebiliriz.. hırlısı var hırsızı var diye düşünebilir herkes.. ama burdan tabii bir yılda pek çok şey değişir gelişir anlaşılır tanışılır.. çözülemeyecek sorun değil.. dediğime kulak verin.. bu yapılabilecek bir şey.. üzerine konuşalımm.. önümüzdeki yaza kadar birbirimizi tanırız.. bi psikoloji.gen.tr ekip olarak bizi desteklerse bir zirve yapmış oluruz.. bilmiyorum daha önce yapıldı mı ama iyi olacağını düşünüyorum.. moderatörlerimiz sizlerin de yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.. ne dersiniz?

yasak kardeşim yassak böbrek.avi

Yorum

tatil zor pilav günü yapalım
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

hiç sorma birde öyle bir risk var değil mi? ya aranızda tanıdık varsa. burda yazıp duruyoruz bol keseden. sen sunu yazdın derse...
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

normal buluşmalara 2-3 kişi gelmese mümkün olabilirdi... ama daha buluşmayı beceremiyoruz ki
          hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
            :21::21:aaa sende mi burdaydın?deriz artık...
            sonrada senin hakkında attıp tutmustum yaa ben değildim o deriz

Yorum

hehe evet orası biraz sıkıntılı gibi.. nicklerini söylemez kimse.. diyorum ya benim sapık olmadığımı senin hasta olmadığını onun hırsız olmadığını az da olsa bir yılda hissedebileceğimizi düşünüyorum.. dediğin iyi oldu tanışma şart o yüzleri görmek şart.. sadece bir öneriydi.. yapılamayacak cinsten değil.. böyle böyle karara bağlanacaktır yani..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
                hadi çok mutluydun.herşey yolundaydı.senin de mi psikolojin bozuktu he? deriz:21:
                hep bana derdin psikoljin bozuk diye ama sen benden daha kötüsün deriz ona. sonrada gülmekten ikiye ayrılırız

Yorum

altın günü mü? offfff para burayada mı sıcradı. altın günü cok kötü olur hem sürekli altın yükselip duruyor.

Yorum

işte bu yüzden ciddi bi buluşma dahi yapamamışsınız..

Yorum

İşleniyor...
                    X