Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimi Çok Yalnız Hissediyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimi Çok Yalnız Hissediyorum.

Merhaba Ben Sümeyra,

Arkadaşlar, kendimi çok yalnız hissediyorum. Lise son öğrencisiydim okul bitti arkadaşlarımın hepsi aramaz oldu umursamaz oldu umrunda olduklarımda çıkarcı sevgilisiyle buluşmak isteyen yanıma geliyor ailesine yalan söylüyor bende kıramıyorum insanın sevdiği kişiyle buluşmak istemesi çaresiz kalması zor o duyguyuda biliyorum ama bilmiyorum ya bir tane derdimi anlatabileceğim bir yakınım yok Annem'e anlatsamda dertlerimi, bir çok şeyi de anlatamıyorum kimseye anlatmayıncada şiddetli bir mutsuzluk çaresizlik ağlama bunalma hepsi bir arada ne yapsamda bunlar olmasa birde herşeyi kafama çok takıyorum..

Üniversiteye kaydolduysan merak etme orada bir sürü arkadaş edinirsin,kaydolmadıysan bunların hiçbirini düşünme kendini derslerine ver tekrar hazırlan...İnsanlar yalan söyler insanlar kullanır evet,büyümeye başlıyosun güzellik hayat serttir kendini buna alıştır çok duygusal olma yıpranırsın!Kendini de üzme boşyere,yalnız da kalma arkadaşlarınla bağlantını koparma,sen onlara ulaşmassan onlar da sana ulaşmazlar unutma,sevdiğin kadar sevilir aradığın kadar aranılırsın...
    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Anlat genç arkadaşım. Biz dinleriz dertlerini. Sıkma canını sen.
      Follow the white rabbit

Yorum

Tam da dediğiniz gibi olmuyor aslında üni ye bir yıl daha hazırlanacağım babam şehir dışı biyere gitmemi istemiyor bu nedenle bir yıl daha erteliyorum herşeyi, hayat sert evet bazen ayakta durmak gerçekten zor oluyor 18 yaşındayım derler ya hani 18 yaşında gerçekten aşık olur insan diye bende aşık oldum konuştuk sevgili olmadık buluştuk gezdik eğlendik ama sonra birden bire konuşmayı kesti hayatımda 1 numara da yer almıyordu belki ama bunların her biriyle başa çıkmak gerçekten zor önceden ona anlatırdım bir sıkıntım olduğunda yaşça benden büyük olduğu için, şimdi ise anlatıcak kimsem yok ancak böyle içimdekileri atmaya çalışıyorum okul aşk meşk derken herşey birbirine girdi çok stresliyim ve başta tamda dediğiniz gibi olmuyor derken ben aradım aramadılar işleri düşünce aradılar ben yine bişey demiyorum ama ilerde inşallah bazı şeyleri anlarlar ya da hiç bir zaman anlamazlar onlar birilerini kullanır birileri onları kullanır ...

Yorum

derdime ortak olan herkese teşekkür ederim

Yorum

Çok yaşlı bir teyze iett otobüsüne binbir güçlükle binip ön koltuğa güçlükle oturmuş, şoför demiş ki teyzecim oğlun kızın kimsen yok mu onlar getirse götürse demiş. Teyze de Allah var ya demiş.

Yorum

bu dünyada kimse yanlız değildir arkadasım.
              Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                bu dünyada kimse yanlız değildir arkadasım.
                Bence cogunluk yanlız, kalabalıklar içinde ama yanlız. Yanlızlık derken insanlar herşeyini paylaşacak anlatacak bir kanka istiyor ama insanlar büyüdükçe çıkarcı oluyor ve kankalık yok oluyor. Yoksa herkesin birşeyle paylaştığı annesi, babası, kardeşi, arkadaşı var.

Yorum

Oturup hiçbirşey yapmayıp çok maaş kazanılan iş, herkesin arayıpta bulamadığı iş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
                    Oturup hiçbirşey yapmayıp çok maaş kazanılan iş, herkesin arayıpta bulamadığı iş
                    Pardon yanlışlık oldu diğer konuya yazacaktım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                      Bence cogunluk yanlız, kalabalıklar içinde ama yanlız. Yanlızlık derken insanlar herşeyini paylaşacak anlatacak bir kanka istiyor ama insanlar büyüdükçe çıkarcı oluyor ve kankalık yok oluyor. Yoksa herkesin birşeyle paylaştığı annesi, babası, kardeşi, arkadaşı var.
                      bak bu konuda cok yanlış düşünüyorsun, her zaman bişeyler paylaşılacak insanlar vardır bu dünyada, buna emin ol, belki yollar, kişisel beklentiler, çıkarlar farklı dünyalar oluştura bilir ama konusabildiğin bir çok insan vardır bu dünyada. bu forma bir bak istersen herkes içini rahatlıkla yazıyor ne kaybedir burdaki insanlar..
                      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Allah sevdiği kulunu sınarmış o hep yanımda ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum

Yorum

Yalnızlıkta yerine göre güzel, sürekli birileriyle sorun yaşayıp bunalmaktansa kendi aktivitelerime, araştırmalarıma daha çok vakit ayırabiliyorum. Sana tavsiye kendine güzel aktiviteler bul dert etme yalnızlığı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
                            Yalnızlıkta yerine göre güzel, sürekli birileriyle sorun yaşayıp bunalmaktansa kendi aktivitelerime, araştırmalarıma daha çok vakit ayırabiliyorum. Sana tavsiye kendine güzel aktiviteler bul dert etme yalnızlığı.

Mesela nasıl bir şeyle uğraşabilirim ? Siz ne yapıyorsunuz?

Yorum

Bir müzik aleti çal mesela,emin ol sana umduğundan çok daha fazla şey katacaktır...Ya da yazmayı dene belki ona kabiliyetin vardır,kendini dene uğraş çok vaktin var durdugun kabahat
                              "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

İşleniyor...
                              X