Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Ve Yağmurları

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İstanbul Ve Yağmurları

Günaydın
    Yağmurlu bir İstanbul sabahından .
    Yağmur aşkı hatırlatır kimilerine,
    Kimilerine hüznü.

Ama eğer İstanbul'da Emirgan sahilinde dolaşıyorsanız denizin kokusunu duyarsınız ve İstanbulda ufka dalarsınız...
    İstanbul ve Yağmur Mutlaka yaşamalısınız.
    ŞÜPHE DEĞİL,KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN.

ne olcak ki mutsuzluktan başka bişey değilll
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Hava bulutlu yamur var .sıkıcı internettede bişey yok gazeteler kötü haber yazıyor.

Yorum

bir mutsuz insan daha işte istanbul yağmur ve mutsuzluk oysaki ne severdim yağmuru ıslanmayı ama artık hersey çok uzak geliyor,
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Eskiden yamurda dolaşmayı severdim

Yorum

işte herkes bişeyler çalınca simdi sevilmiyor, yoksa su yağmurda son damlayı bile kacırmazdım, sonunda hep çok hasta olurdum ama son damlaya kadar altında durur iliklerime kadar ıslanır üşürdüm ve bunu çok severdim ama adaletsiz bir dünya herşeyi çalanların yanına kar bırakıyor,

Yorum

hoşgeldin eylül yağmurları
              olumlu bakış açın olumlu bir enerji verdi bana
              teşekkürler
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Yağmur güzeldir. Pislikleri, kötülükleri ve geride kalan acıları yıkar, temizler. Hele bir de yağmurda arabayla
                yolculuk yapıp, sevdiğin müziği dinliyorsan keyif verir.
                Follow the white rabbit

Yorum

İşleniyor...
                X