Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam beyler bayanlar.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selam beyler bayanlar.

ben ferdi 19 yaşındayım. Tekirdağda Yaşıyorum.
    Müzik dinlemek,müzk yapmak,şiir yazmak,Phtoshopta Tasarım Yapıyorum bu ayda web tasarım kursna baslıyorum
    Tabi birde bu hastalıklar olmasa ama olsun bunada şukur bunuda atlatırım allah ızınıyle
    bende bir panik atağım fazla yokta az sevıyede bu sorun bendede var en azından dısarı cıkabılıyorum gezebılıyorum sadece geceleyın sorun oluyor bende.

hoşgeldin genç

Yorum

Hoş Bulduk

Yorum

nasıl sorunlar oluyor sen de anlat bakalım

Yorum

hey hayat hikayeni okuyayım bi

Yorum

anlatım.
            bugun ılk defa bende kullanmaya başladım. bende Yan etkı olarak. unutkanlık,daha cok sag tarafımda sınır sıstemınde gergınler ellerım ,ayaklarım sıkılyr. ve bı soğukluk gelyor vucudum usuyor gıbı oluyor benımde. :S normal apları ıcebılıyorum ama bu kapsullu ılaclara ıcemyrum bugazımdan gecmıyor :S bugun kosplu actım agzma doktum ıcındekı o tozu ole ıctım bırsey olmaz inş.
            birdaha bu sekılde ıcmem. kapsolle ıcecegım

Yorum

hey hayat hikayeni okuyayım bi

geçmiş olsun..
              Allah acil şifalar versin..
              sana verilen ilaçları nasıl kullanılması gerekiyorsa öyle kullan bir daha başka şekilde kullanma olur mu??
              bu kez öyle oldu ama bir daha doktor ne dediyse onu yap..

Yorum

zaten ole kullanıyorum sabah sadece bırkez efexor xr 75mg bırkez alıyorum ama kapsulu actım ole ıctım sımdı bogazıma sankı o tanecık tanecık ya ılac bırtanesı bogazıma taıkılı kalms sankı gıcık yapyr yutkunurken garıp oluyor. bırdaha ole ıcmem zaten

Yorum

birşey falan yesen sorun olur mu acaba bogazına takılmış gibi hissetmene faydası olabilir mi acaba??ne bileyim bir parça ekmek gibi..

Yorum

yedım yıyorum sorun olmuyor amma gıtmıyor su ıcıyorum yıne gıtmıyor
                    orad kalmıs gecer heralde 1-2 gune

Yorum

yarına geçecek hadi bakalım şimdi unut onu başka bir şeyler düşün

Yorum

birde bugun ılk defa oldu saınrım ılacın yan etkısı.
                        sag ayagım parmak ucları kendı kendıne sıkıyro sınırlerım kendı kendı sıkyor sag tarafım .
                        bu ilacın yan etkısı olabılr mı?

Yorum

bilemiyorum :/ ama olabilir istersen yarın cuma hafta sonu girmeden doktoruna sor endişelenme tamam mı?

Yorum

soracagım.
                            zaten benım 14 yıllık norolojı uzmanı doktorum'un Arkdası bu doktor benım doktorum onun cep telefon numarasını verdı bana yanı aradgımda dırek ona ulasıyorum yarın sorarım ona.
                            okadar sıkmym kendımı rahat bırakıyorum olan olur zaten
                            artık su canım alaha emanet ettım hayrlısı neyse o olsun

Yorum

bu şarkı bugün dilime dolandı hadi sen de dinle

http://www.youtube.com/watch?v=z3Uag...&feature=share

Yorum

İşleniyor...
                              X