Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antipsikotik ve antidepresanlar kilo yapıyor mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Antipsikotik ve antidepresanlar kilo yapıyor mu?

Arkadaslar bn istanbuldan sezen.Cvplarınız benim için önemli lütfen yazın.Özellikle depresyon sonrası aldığı kiloları verebilen arkadaslar yazarlarsa sevinirim.

Bu ilaçlar iştahı patlatıyor çoğu zaman . Sonrası da malum zaten.. Yemek şehvetine mağlup olan ve kilolanan insanlar

Yorum

bende 20 kilo aldım daha verebilmiş değilim malesef
      ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

6 aydır antıdepresan kullanıyorum.hamılelıgımde bıle kılo almadım.fakat 6 ayda 5 kılo almıs bulunmaktayım.ıstahmı artıyo bu ılaçlar kendımı kılo aldırıyo onu halen cözmüş degılım ama kılo aldırıyo..

Yorum

bu aslında kişinin bünye yapısına bağlıdır.ama genellikle kilo aldırdığı olur.çoğunlukla yeni başlayanlarda daha çabuk kilo alma olasılığı yüksektir.
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

ben sigarayı bırakıp antidepresan kullanmıştım, çok kilo aldım. İlaçtan değil de belki iştahımı açıp kontrolümü de zayıflatmıştı sanırım.. şimdi verdim kiloları ama hiç kolay olmadı..o ilacı çok sevmeme rağmen bir daha kullanmam gerekirse oturup düşünürüm..

ama kimisi de zayıflıyor :roll:

Yorum

İşleniyor...
            X