Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba

aranıza yeni katıldım arkadaşlar,nette gezinirken gördüm bu siteyi,çok güzel bir site,umarım faydalanmayı becerebilirim. sosyal fobi hastasıyım...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

hoşgeldin.....

Yorum

hoşbulduk kardeş...
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

vay be 1 kişi karşıladı sadece beni...

Yorum

yok yok iki kişi oldu ..
          anca ya .
          geç olmakla beraber hoşgeldiniz..
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
          X