Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ölüm ile yaşam arasındayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

seni sevmeyen biri için intihar etmek bile benim intihar sebebimden daha haklı bir sebeptir diyerek konuya giriş yapmak istiyorum.

Ben neden intiharı düşünüyorum biliyor musunz arkadaşlar ? Saçma sapan çaresizliğim yüzünden. Daha önce buralarda benimle aynı dertten muzdarp bi kaç arkadaşın yorumlarını da okumuştm , ama ilk kez duyacaklar da şaşırmasın

Karın gurultusu yüzünden sosyal fobi oldum. Evet komik ama gerçek. Yalnız değlim bu konu da biliyorum. Ama çaresizliğim apayrı.... Bu yüzden hayatım bitmek üzere. Ve yaşamla ölüm arasında bir fark kalmadı neredeyse.
    Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Yorum

hey hey aynı durumdaydım bende bir zamanlar iş arkadaşıma vuruldum.. ama aklını başına topla insan eşsiz benzersiz keşfedilmemiş bir hazinedir. beynini yenileme gücü senın elinde bilgisayara format attığın gibi beynini de değiştirebilirsin.yenileyebilirsin unutma şunu düşün dünya senin için kuruldu. mutlu olman için. hiç kimse için hayatını heder etmeye değmez sen mutlu olursan mutluluğuna gıpta eder herkes ve kendinle barışık olman sebebiyle ışıl ışıl parlar ve dikkat çekersin.ve bi dikkatli bir odaklan ileriye yönelik.o kişi ile evlendin oda seni sevdi birlikte oldun yaşadın ne kazanç olcak ne? nefsani duygular susar ancak ama yine mutluluk yine eksik bir yan olacaktır. ve odaklanırken bunu gerçekten yaşamış gibi düşün ve. kendini asla değersizlerden görme her zaman popüler olduğunu düşün işini severek yap. ve kendine bir ideal belirle ideallerin ugruna yaşa. idallerin ugruna öl. yanlızlık önemli bir etkendir. kendini meşgul et planlı olarak yaşa....
      İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

evleneceğin kız için üzüldüm en başta.Bu ne vurdumduymazlık.Madem sevmiyorsun onu , kalbinde başkası var ne diye evleniyorsun.Diğer kıza gelince o da seni seviyorsa bir yol bulunur ve hayatını kendi ellerinle mahvetme.Onu unut önce.Yoksa hem evleneceğin kişiye hem de kendine ihanet etmiş olursun.Eğer sevdiğin bayan seni sevmiyorsa,unut gitsin kendine değer ver ve seni sevmeyeni sen hiç sevme.Sana içinden salak zavallı diyen birine kendini rezil etme.Bir şekilde şubeni değiştir buna uğraş eğer yok ben evlenicem onla diyosan bu iş kötü.Yanından olduğun sürece unutamayacaksın gibi bi hava yarattın bende çünkü.

Yorum

Öyle değişik fikirler yazılmış ki buraya, normalde bu tür kritik konulara seni tanımayan insanların olduğu forumlarda çare bulunamayacağını düşünürdüm. Her birinizin mesajlarında vermeye çalıştığınız fikirleri sindire sindire aldım bünyeme.

Halen hayattayım. Kız arkadaşımla sinemaya gittik, el ele tutuştuk, başını omzuma dayadı... Onu sevmiyorum, belki o beni seviyor. Ama eğer hayatta kalmam, ona yapacağım role bağlıysa belki de bunu yapmalıyım.Ne kadar etik olduğu tartışılacak olursa başkası yapsa buradan ağzıma geleni yazardım. Başkasını mutlu etmek için yaşamak... Daha önce yapmadığım bir şey değil. Devamlı yan yana olduğumuz için unutamayacağım kesin ama geçen süre zarfında onu unutmanın, ondan nefret etmekten geçtiğini düşünmeye başladım. Son zamanlarda aramız limoni zaten. Onunla aramda tartışma yaratarak ondan nefret etmeye başladım. Nefret, bir noktadan sonra aşkı öldürüyor olmalı. Bunu deneyimleyeceğim.

Şube değiştiremiyorum ama Şube yapısı değişiyor. Üst katta çalışıyordum, bizim servis aşağıya iniyor. Böylece gün içinde birkaç kez göreceğim demektir. Zamanla yeni kıza aşık olarak bu esaretten kurtulabilmeyi umuyorum.

Yeni bir patlama noktasına kadar aranızdayım.

Yorum

İşleniyor...
          X