Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhabalar

merhaba,siteye yeni kayıt olmus bir lise ögrencisi olarak siteyi takdir etmek haddime düsmediginden teşekkür etmek istiyorum sitenin içeriği ve kalitesi açısından.tekrar merhabalar

Hoş geldin arkadaşım

İyi paylaşımlar

Sevgiler.
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

aramıza hoş geldin kardeşim.ben bi group açtım group20996@groupsim.com bu adresi msnine eklersen sevinirim.psikolojik sorunlarımızı online konuşacağımız bi yer .ayrıca senin rahatsızlığın neydi???

Yorum

aramıza hoş geldin kardeşim.ben bi group açtım group20996@groupsim.com bu adresi msnine eklersen sevinirim.psikolojik sorunlarımızı online konuşacağımız bi yer .ayrıca senin rahatsızlığın neydi??? EFENDİM,illaki rahatsızlıklarım var ancak siteye kayıt olmamda ki sebep ortaokuldan beri kurdugum hayalleri desteklemesi ve beni ileriye götürecek bir aracı olması.kurdugum hayaller?iyi bir psikolog olabilmek ve herseyden önemlisi farklılığı yakalayabilmek insanlık için hizmet verebilmek.affınıza sıgınarak yazdım.saygılarımla...

Yorum

Hoşgeldin
          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

merhaba bende yeni bir üeyim bu forma ilerde psikolog olma gibi bir hayalim var buyüzden bu tür şeylere pek ilgiliyimm
            <strong><em>s3NNr</em></strong>

Yorum

hoşgeldin

Yorum

Hoşgeldin Demirkıran...
                Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

tşkr ederim çokda hoş buldum burayıı :lol:
                  <strong><em>s3NNr</em></strong>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sNNr
                    merhaba bende yeni bir üeyim bu forma ilerde psikolog olma gibi bir hayalim var buyüzden bu tür şeylere pek ilgiliyimm

hoşgeldiniz ....ilerde işallah bizleride unutmayıp bir indirim yaparsınız bizede...
                    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Re: merhabalar

Orjinal yazı sahibi: Demirkıran
                      merhaba,siteye yeni kayıt olmus bir lise ögrencisi olarak siteyi takdir etmek haddime düsmediginden teşekkür etmek istiyorum sitenin içeriği ve kalitesi açısından.tekrar merhabalar
                      hoşgeldiniz.... dr larımız çoğalıyor bu gidişle ...
                      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
                      X