merhaba,siteye yeni kayıt olmus bir lise ögrencisi olarak siteyi takdir etmek haddime düsmediginden teşekkür etmek istiyorum sitenin içeriği ve kalitesi açısından.tekrar merhabalar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabalar
Collapse
X
-
aramıza hoş geldin kardeşim.ben bi group açtım group20996@groupsim.com bu adresi msnine eklersen sevinirim.psikolojik sorunlarımızı online konuşacağımız bi yer .ayrıca senin rahatsızlığın neydi???
Yorum
-
aramıza hoş geldin kardeşim.ben bi group açtım group20996@groupsim.com bu adresi msnine eklersen sevinirim.psikolojik sorunlarımızı online konuşacağımız bi yer .ayrıca senin rahatsızlığın neydi??? EFENDİM,illaki rahatsızlıklarım var ancak siteye kayıt olmamda ki sebep ortaokuldan beri kurdugum hayalleri desteklemesi ve beni ileriye götürecek bir aracı olması.kurdugum hayaller?iyi bir psikolog olabilmek ve herseyden önemlisi farklılığı yakalayabilmek insanlık için hizmet verebilmek.affınıza sıgınarak yazdım.saygılarımla...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sNNrmerhaba bende yeni bir üeyim bu forma ilerde psikolog olma gibi bir hayalim var buyüzden bu tür şeylere pek ilgiliyimm
hoşgeldiniz ....ilerde işallah bizleride unutmayıp bir indirim yaparsınız bizede...
bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Re: merhabalar
hoşgeldiniz.... dr larımız çoğalıyor bu gidişle ...Orjinal yazı sahibi: Demirkıranmerhaba,siteye yeni kayıt olmus bir lise ögrencisi olarak siteyi takdir etmek haddime düsmediginden teşekkür etmek istiyorum sitenin içeriği ve kalitesi açısından.tekrar merhabalar
bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum

Yorum