Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: heikenen View Post
    eskiden mesaide kanyak vodka vs. içerdim, en azından şimdi eve gelince içiyorum on bira kutuda alıyorum. ama dün içmedim bugün dayanamadım.

kardeş d.bakırdada gidecek bir yer birşey yok mu ? sinema tiyatro vs gerçi polisi sevmez oranın halkı bende sevmem bu arada azaltmaya uğraşıcan ilaç yardımıda alabilirsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
      kardeş d.bakırdada gidecek bir yer birşey yok mu ? sinema tiyatro vs gerçi polisi sevmez oranın halkı bende sevmem bu arada azaltmaya uğraşıcan ilaç yardımıda alabilirsin....
      gidecek biyerden değil öyle alışmışız, sen polisi neden sevmiyorsun, buranın halkı hiçte öyle değil, 2 şarlatana bakıp yorum yapmayın, halk bizi çokta seviyor, sıkıntıda kim halk için can verir biliyorlar çünkü. ben spor yapıyorum alkolü bırakmak için spor eskidende yapardım öyle deniyorum şansımı

Yorum

gidecek biyerden değil öyle alışmışız, sen polisi neden sevmiyorsun, buranın halkı hiçte öyle değil, 2 şarlatana bakıp yorum yapmayın, halk bizi çokta seviyor, sıkıntıda kim halk için can verir biliyorlar çünkü. ben spor yapıyorum alkolü bırakmak için spor eskidende yapardım öyle deniyorum şansımı

hergün 10 bira çok bira gunde 10 tane 20 tane içilecek bir içki değildir zaten.....bira keyif içkisi değildir hamallıktır....göbek yapar....35 lik rakı iç meze felan haftada 2-3 kere o daha iyi....

Yorum

heikenen, brazzersdakikeladam, sekilsinizyaak, özlemiştik seni. uzun zamandır yoktun. nasılsın. keyifler nasıl. sende çok meslek değiştiriyorsun. bunu nasıl başarıyorsun??
          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

polis bir iş yapmıyor bana göre hepiniz iktidarın askerisiniz.....bir sürüde maaaş alıyosunuz....gecen burda buyuk kavga oldu....polis geldi dikilmişler kavgayı izliyolar....hani toplumun can ve mal guvenliğini sağlıyodunuz....havaya 2-3 el ateş edebilirdi....

Yorum

hergün 10 bira çok bira gunde 10 tane 20 tane içilecek bir içki değildir zaten.....bira keyif içkisi değildir hamallıktır....göbek yapar....35 lik rakı iç meze felan haftada 2-3 kere o daha iyi....

rakıyı bıraktım biraya başladım zaten, birayıda bırakınca içkiyi bırakmış olucam bana iş öğretme, ne dedim ben? mesai içinde vodka kanyak içiyodum dedim dimi? günde 70lik vodka içiyodum. bana iş öğretmeyuin. şimdi sadece bira içiyorum oda sadece evde. onuda bırakmalıyım. sen bidaha bana cevap yazma beni ayar ettin aban akıl vererk.

Yorum

polis bir iş yapmıyor bana göre hepiniz iktidarın askerisiniz.....bir sürüde maaaş alıyosunuz....gecen burda buyuk kavga oldu....polis geldi dikilmişler kavgayı izliyolar....hani toplumun can ve mal guvenliğini sağlıyodunuz....havaya 2-3 el ateş edebilirdi....
                o polis ile biz bir değiliz onlar masa başı memurunun ayakta olanı. ne yapsın adam, empati kur sen ordasın amirin ne derse yapmak zorundasın öyle düşün.

Yorum

İşleniyor...
                X