Sorunlarım hakkında araştırma yaparken keşfettim siteyi ve çok hoş bir atmosferi var kopamadım Anadolu öğretmen lisesinde okuduğum için çok az da olsa psikoloji ve eğitim psikolojisi bilgim var. Şimdilik bu kadar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba :)
Collapse
X
-
Aramıza hoş geldin ,gelecegin ögretmeni olacak biri için buranın kıymeti anlatılamaz .Aramızda gerek senin gibi ögrenci olan ,gerekse ögretmen olan hatta okul hayatını geride bırakan ,hatta ögretmen olan bir çok arkadaşımız var .
Zaman zaman ögretim egitimle ilgili sorunlar paylaşılmakta ,bu konulara odaklanır orada yazılanları iyi degerlendirirsen ogretmenlik hayatına bir adım onde başlarsın .
Çunku burada insanlar sorunlarını içten ,çekinmeden bir beklenti içine girmeden anlatmakta ,gerek yardım istemekte gerekse başkalarına yardım etmeye çalışmakta .
Böyle bir ortamı ne okul hayatında ,nede çalışma hayatında bulabilirsin .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MEGAN View PostAramıza hoş geldin ,gelecegin ögretmeni olacak biri için buranın kıymeti anlatılamaz .Aramızda gerek senin gibi ögrenci olan ,gerekse ögretmen olan hatta okul hayatını geride bırakan ,hatta ögretmen olan bir çok arkadaşımız var .
Zaman zaman ögretim egitimle ilgili sorunlar paylaşılmakta ,bu konulara odaklanır orada yazılanları iyi degerlendirirsen ogretmenlik hayatına bir adım onde başlarsın .
Çunku burada insanlar sorunlarını içten ,çekinmeden bir beklenti içine girmeden anlatmakta ,gerek yardım istemekte gerekse başkalarına yardım etmeye çalışmakta .
Böyle bir ortamı ne okul hayatında ,nede çalışma hayatında bulabilirsin .
Yorum
Yorum