Duyuru

Collapse
No announcement yet.

slm ben hilmiye

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• slm ben hilmiye

aranıza epeydir katılmışım ama forumu kaybetmişim neyse buluştum forumla ben 8 yıldır bilerek yaşayarak tedavi görüyorum son 3 aydır gezmediğim dr kalmadı sonunda iyi bir dr buldum ilaçlarım rexapin ritvoril ve yeni ilaçım lamictal lamictal hakkında bilgisi olanlar ban yardımcı olabilirmi

ilaçlar hakkında bilgim yok ama hoşgeldiniz iyi forumlar
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

tekrar aramızda olmandan mutluluk duyuyoruz hilmiye...

lamicral den bahsediyorsun sanırım... epilepsi değilsen bipolar bozukluk için yazmıştır doktorun , çünkü bipolar tedavisinde kullanılan antiepileptik bir ilaçtır kendileri...

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Hoşgeldin hilmiye,selam verdin mi hilmiye? Bu iğrenç espri ile karşıladım sizi
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

ben tegratol kullanıyordum onu kesti dr 2 aydır lamictal dc 100 kullanıyorum oldukça başarılı bi ilaç bipolarsan devam etmeni tavsiye ederim ama en nefret ettiğim yanı çiğneyerek yutmak 2 saat ağzımın tadı yerine gelmiyor

Yorum

İşleniyor...
          X