aranıza epeydir katılmışım ama forumu kaybetmişim neyse buluştum forumla ben 8 yıldır bilerek yaşayarak tedavi görüyorum son 3 aydır gezmediğim dr kalmadı sonunda iyi bir dr buldum ilaçlarım rexapin ritvoril ve yeni ilaçım lamictal lamictal hakkında bilgisi olanlar ban yardımcı olabilirmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
slm ben hilmiye
Collapse
X
-
tekrar aramızda olmandan mutluluk duyuyoruz hilmiye...
lamicral den bahsediyorsun sanırım... epilepsi değilsen bipolar bozukluk için yazmıştır doktorun , çünkü bipolar tedavisinde kullanılan antiepileptik bir ilaçtır kendileri...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Hoşgeldin hilmiye,selam verdin mi hilmiye? Bu iğrenç espri ile karşıladım siziBeni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
Yorum