ben kayseriden fatih 26 yaşındayım 2 yıllık panik bozukluk depresyon sosyal fobi hastasıyım yuzde ellısını atlattım cok sukur ben önce depresyona girdim yavaş yavaş kendime zarar verecek duruma geliyordum ki bi anda hıçkırık tutsa öleceğim diye korkudan geberen biri oluverdim... siz anladınız beni ne de olsa aynı duygularını paylaşan anlaşabilir.... selamlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
selam arkadaşlar paniksiz fobisiz takıntısız sıkıntısız stressiz günler dilerim....
Collapse
X
-
a.selam hoşgeldin foruma burada bir çok arkadaşımız da benzer sorunlar yaşıyor yalnız değilsin iyi paylaşımlar ... inş. tez zamanda şifa bulursun ...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
Sizdede panik atak var sanırımm. Bi doktora görünseniz çok iyi olur. Çünkü tedavi olmadığında daha çok ilerliyor ve bu sefer tedavi edilemeyecek kadar kötü bi duruma geliyor. Şahit olduğum arkadaşlarım var. Ayrıyetten bende panik atak hastasıyım. Genelde çok üzülür sinirlenir ya da birisi ile tartışırsam ölüm korkusu sarıyor kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum o an ölsem kimsem yokmuş gibi geliyor
ALLah yardımcımız olsun..
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
panik atak başlar başlamaz doktora koştum zaten iki yıldır ilaç tedavisi görüyorum 3 doktor ve 15 değişik ilaç kullandım sonunda bana iyi gelecek ilacı buldum şimdiler de şükürler olsun iyiyim yine de az da olsa kalıntıları varOrjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostSizdede panik atak var sanırımm. Bi doktora görünseniz çok iyi olur. Çünkü tedavi olmadığında daha çok ilerliyor ve bu sefer tedavi edilemeyecek kadar kötü bi duruma geliyor. Şahit olduğum arkadaşlarım var. Ayrıyetten bende panik atak hastasıyım. Genelde çok üzülür sinirlenir ya da birisi ile tartışırsam ölüm korkusu sarıyor kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum o an ölsem kimsem yokmuş gibi geliyor
ALLah yardımcımız olsun..
Yorum

hıçkırık konusunda benmde başıma geldi, su içiyorum geçimiyo, dedim bitmicek heralde
Yorum