Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhaba

Herkese merhaba. Adım Ahmet 20 yaşındayım eylül sonunda 21 olacağım. Samsunluyum. Müzik tarzı konusunda keskin bir çizgim var Metal dinlerim. Agresif biriyim çabuk parlayabiliyorum. Hikaye yazmaktan, tarihi filmleri ve komedi filmlerini izlemekten hoşlanıyorum. Futbola bayılırım fanatik Galatasaray'lıyımdır
    Yüksekokul mezunuyum ama okulları oldum olası hiç sevemedim. Çalışkan bir öğrenci de değildim zaten. Berbat bir ergenlik dönemi geçirdiğimi itiraf ederim. Siyasetle çok içli dışlı oldum ve sonunda ne kadar içi boş olduğunu anlayıp bıraktım. Şimdilik bu kadar

Orjinal yazı sahibi: Antony Santana View Post
    Herkese merhaba. Adım Ahmet 20 yaşındayım eylül sonunda 21 olacağım. Samsunluyum. Müzik tarzı konusunda keskin bir çizgim var Metal dinlerim. Agresif biriyim çabuk parlayabiliyorum. Hikaye yazmaktan, tarihi filmleri ve komedi filmlerini izlemekten hoşlanıyorum. Futbola bayılırım fanatik Galatasaray'lıyımdır
    Yüksekokul mezunuyum ama okulları oldum olası hiç sevemedim. Çalışkan bir öğrenci de değildim zaten. Berbat bir ergenlik dönemi geçirdiğimi itiraf ederim. Siyasetle çok içli dışlı oldum ve sonunda ne kadar içi boş olduğunu anlayıp bıraktım. Şimdilik bu kadar
    Fanatik Fbliyim. metalica dan nefret ederm
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Herkesin zevkleri farklıdır hoşbulduk

Yorum

Aa prdon. Hoş geldiniz
        Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
        Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Sorun değil hoşbulduk

Yorum

benim de bir zamanlar keskin cizgilerim vardi. metallica, megadeth, iron maiden vb. metal disinda dinlemezdim. ama hayat cok guzel bir torpu, o keskin cizgileri, koseleri oyle bir torpuluyor ki, sabah ise giderken bir bakmissin acmissin muslum'den sensiz olmazi dinleyerek ise gidiyorsun hosgeldin

Yorum

siyasetden bende hoşlanmıyorum pek yakınlığımız olmadı ama yine sevmem foruma hoşgeldin kalıcı olma dileğiyle
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

futbola bayılır olman ve Gs lı olman ayrıca metal sevmeni taktir ettim. O halde hoşgeldin Ahmet diyelim
                ........

Yorum

Yanlış yoldasın : ))
                  Metallica piyasa oldu artık.
                  Iron maiden dinlemeni tavsiye ederim

Takılıyorum : ))) Merhaba .
                  ( taverna , pop , şıkırım türü , hadi eller havaya tarzı müzik dinlesen hayat daha kolay geçer haberin olsun )

Yorum

hosgeldın arkadaşım metalci banada dinletip duruyor kafam şişiyordu klasik severim bende kendi çapımda denerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hadid View Post
                      benim de bir zamanlar keskin cizgilerim vardi. metallica, megadeth, iron maiden vb. metal disinda dinlemezdim. ama hayat cok guzel bir torpu, o keskin cizgileri, koseleri oyle bir torpuluyor ki, sabah ise giderken bir bakmissin acmissin muslum'den sensiz olmazi dinleyerek ise gidiyorsun hosgeldin
                      pek değişeceğini sanmıyorum çünkü resmen içimdekileri dışıma çıkartıyor hoşbulduk

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                      siyasetden bende hoşlanmıyorum pek yakınlığımız olmadı ama yine sevmem foruma hoşgeldin kalıcı olma dileğiyle
                      palavradan ibaret olduğundan dolayı artık midemi bulandırıyor :S hoşbulduk baya burada olacağım gibi

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                      futbola bayılır olman ve Gs lı olman ayrıca metal sevmeni taktir ettim. O halde hoşgeldin Ahmet diyelim
                      Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: Doğan View Post
                      Yanlış yoldasın : ))
                      Metallica piyasa oldu artık.
                      Iron maiden dinlemeni tavsiye ederim

Takılıyorum : ))) Merhaba .
                      ( taverna , pop , şıkırım türü , hadi eller havaya tarzı müzik dinlesen hayat daha kolay geçer haberin olsun )
                      Iron Maiden de iyidir ama Metallica'nın son albümü efsane olacak kesinlile hoşbulduk

Orjinal yazı sahibi: nemesis4 View Post
                      hosgeldın arkadaşım metalci banada dinletip duruyor kafam şişiyordu klasik severim bende kendi çapımda denerim
                      Ağırlarıyla değil de hafiften başlamanı tavsiye ederim

Yorum

İşleniyor...
                      X