Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bir arıza

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yeni bir arıza

Merhabalar arkadaşlar,

kendi derdimi tasamı anlayacak insanların arasında olduğumun farkındayım. Şu hayatta aktif görüştüğü sadece 2-3 kişi kalmış insanlardanım bende. Serbest çalışmaktayım ama bir 9 aydır neredeyse hiç iş yapmadım, yapamadım. Hayatla bağımı sağlayan bir tek kız arkadaşım kaldı bir de ailem. Ayrı bir evde yaşıyorken ekonomik sıkıntılardan dolayı boşaltmak durumunda ve ailemin yanına taşınmak durumunda kaldım. Bir haftadır sadece 1 kere dışarı çıktım oda bankaya gidip para yatırmak zorunda olduğum için. 5 aydır yaklaşık olarak sadece nette film, dizi izleyerek günlerimi geçiriyorum. oysaki çok değil daha bir yıl öncesine kadar bu dünyayı değiştirebileceğimi düşünecek kadar güçlü ideallerim vardı. Ailemin durumuma üzüldüğü ama bana belli etmemeye çalıştıkları bir zamandayım. Geceleri dünyanın sessizliğine kapılıp sabaha kadar oturup sabah ezanıyla uyuyorum, ikindi vakti uyanıyorum, halim duman anlayacağınız.
    Last edited by civaa; 21-03-2013, 02:10 AM.

hayat, varlığını sürprizleri ile belli ediyor zaten,onlar olmasaydı kendimize cevremize dönüp bakamaz,ben neyim nerdeyim diyemezdik,bu tür rahatsız edici deneyimler kötü diye algıladığımız sürprizlerden bir örnek sadece,bence üzülmeyin üzülmek çözüm olmaz ancak çözümzüslüğün bir parcası olabilir,insanoğlu asansör misali bir iner bir çıkar,yukardakinin işte bakın ben yukardayım demesi ne kadar yanlışsa aşağıdakinin ben aşağıdayım ne kadar talihsizim demesi o kadar yanlış,bence arada bir yanlız kalmayı deneyin ve ideallerinizi kaldırıp kenara atmayın

Yorum

geçer. kötü bir dönem yasıyorsun hepsi bu. agır bir sfli olsaydın butun hayatın bundan daha beter bi sekilde gecerdi. gecer gecer.

Yorum

İşleniyor...
      X