Herkese merhaba,evet yeniyim. Bilmiyorum insan bazen hiç tanımadığı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.16 yaşındayım,lise 2 öğrencisiyim.Sorunum şu, okula başladığımdan beri kimse tarafından sevilmedim.Hep nefret edenim oldu.İnsanlar her olayda ıyy o kız mı diyor.Liseye ilk başladığımda fazlasıyla çıkma teklifi almıştım ve bu birçok kızın sinirlenmesine neden oldu çünkü aralarında aşık olduğu çocuklarda vardı.tam her şey mükemmel giderken sevgilim tarafından terkedildim ve yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladılar hepsi dedikodumu yaptılar yalan şeyler ürettiler.En yakın arkadaşlarım okulda güzelliğimin dikkat çektiğini söylüyor. Kimisi sarı çiyan diyor kimisi ıyy uzun boylu kız mı olur gibisinden laf ediyor.Artık kendime zarar vermeye başladım.Kendimi fazlalık gibi görüyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nefret edilme duygusu
Collapse
X
-
Bence senden nefret etmiyorlar. Sana öyle geliyor.
Sen arkadaşlarınla olan ilişkilerini geliştir onlarla güzel samimi ilişkiler kurmaya çalış.
Bütün arkadaşlarınla iyi geçin. Kimseyi küçük görme. Herkese saygı göster.
Saden yaş ilerledikçe ciddiyetlik artcak o zaman böyle şeyler olmaz pek.
-
Bana bir şey söylediklerinde cevabımı veriyorum,susmuyorum.Bana fazlasıyla hırçın olduğumu söylüyorlar.Artık dalga konusu olmaktan,ezilmekten yoruldum . bunu bende yapmaya başladım iyi niyetim git gide tükeniyor.Bu kesinlikle çok komik bir durum . İnsanlar bunun için mi üzülüyor diyorlar,insanların o kadar sorunu varken . Bu olaylar yüzünden depresyona girmiştim o zamanlar depresan kullandım.Lisede tekrar başladı,artık göze batmaktan bıktım,dikkat çekmek yerine sıradan olmayı o kadar tercih ederdim ki .bu yüzden yüzüme çok zarar vermiştim
Yorum
-
Sen derslerine herzaman önem ver. Hem derslerin iyi olduğu zaman sınıftaki saygınlığında artar.Orjinal yazı sahibi: Chanelover View PostDerslerim çok iyiydi,bu olaylardan sonra çok düştü.düzenli olarak psikiyatrise gidiyorum.
Psikiyatrise gitmen çok iyi .
Takıldığın yakın arkadaşların varmı ?
Yorum
-
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ve onların çıkarına olan ufak jestler yapabilirsin. çünkü çıkar dünyası insanın doğasında var.Orjinal yazı sahibi: OsmanH View PostHaa birde takıldığın arkadaşlarınla arandaki sevgi ve samimiyeti arttırman senin yararına olcaktır.
mesela sırlarını saklarsın, bi çikolata ikram edersin, bi ufak sırrını verirsin. Bunlar hep çıkardır aslında öyle gözükmesede , ve pek çok insan aldanır
)
onlarla özel hayatta da görüş ki ben sadece okul arkadaşı değilim mesajını verebilesin
)
Yorum

Yorum