Selam. Ben sosyal fobi ile ilgili araştırma yaparken şans eseri buldum bu forumu. Birazcık inceledikten sonra hoşuma gitti ve kayıt olmaya karar verdim. 15 yaşındayım. asperger sendromlu ve sosyal fobi'liyim sanırım. İnternette uzun süredir bu konuda araştırma yapıyorum bu teşhisi kendi kendime koydum (internette yabancı kaynaklardan birkaç test yaptım, teste göre asperger'liyim ama ne kadar güvenilir bilinmez).
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
kendini bir rahatsızlıkla etiketlemen kadar kendine yapabileceğin bir kötülük yoktur hayatta buna emin ol... vazgeç bu sevdadan bir doktora derdini anlat o sana çözüm yolları sunsun.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
ailenin senin yaptığın her şeyden haberi olmuyordur kanımcaOrjinal yazı sahibi: Starless View PostAilemden çekiniyorum doktora gitme konusunda.
bundan neden haberleri olsun değil mi ? sen bulursun bir yolunu.

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum

Yorum