Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhaba

Merhaba ben Muhammed. 19 yaşındayım.Samsunluyum.6 senedir ilaç kullanıyorum.Ama son 4 senedir okb+depresyon+anksiyete teşhisiyle ilaç kullanıyorum. Yaşadıklarımı paylaşmak ve foruma katkıda bulunup hem birşeyler kazandırmak hemde okuyup kazanmak istiyorum. Takıntılarıma ve hastalığım sırasındaki yaşadıklarımı paylaşarak yardımlaşmak amacıyla buraya geldim.Hayırlısı olsun.
    Saygılarımla.

Hoşgeldin kardeşim, emin ol burada birçok insan içten ve samimidir.

Sende bulunan bölümlere yönel ve oralarda başlıklar açmaya başla kısa süre sonra çok samimi dostlar edineceksin

Yorum

Ondan şüphem yok kardeşim hadi hayırlısı bakalım

Yorum

Gülben ilk önce bana anksiyete teşhisi konulduğunda Prozac likit verilmişti ama bir faydasını görmedim. Sonra devlet hastahanesine gittim ve sırasıyla faverin,depreks,lustral,prozac,anafranil,desyrel kullandım. Lustral 100 günde 2 faverin günde 2 anafranil 75 günde 1 kullanıyordum. Daha sonra özel bir hastahaneye gittim Prof.Dr.Hüsnü Erkmen e gittim ve testler sonucu az kalsın zehirleneceğimi ve vücudumun ne yazıkki ilaçlara doğal bir bağışıklığı olduğunu söyledi. Şimdi ise günde 3 adet Prozac 2 adet anafranil 75 1 adet desyrel kullanıyorum

Yorum

Hoşbulduk Bade hanım sağolun.
          Gülben hanım ben açıkcası kafamı rahata erdirmeyen ilaç henüz görmedim. Sizde bilirsiniz ki uyurken dahi beynimiz bu okb denen illet yüzünden durmaksızın düşünce ve plan halindededir.Ha ne faydası var derseniz anafranilin biraz hırpalar sizi fakat çok azda olsa bazı şeyler hayatınızda düzene girer.Uyku düzenine etkiler.Yan etkisi bende pek yok desem yalan olur.Ağız kuruluğu ve terleme en büyük sıkıntılarım.

Yorum

Düzeltme kafamı rahata erdirebilen olacak.Telefondan biraz zor oluyorda.

Yorum

Size iyi geldi ise ne âlâ lakin aksatmamak çok önemli.Evet titreme oluyor. Hatta kaslarda spazm yaptığını bile düşünüyorum.

Yorum

aramiza hos geldin @muhammed bu siteye ilk kayıt oldugumda bana bu kadar iyi gelicegini düsünmemistim ,Allah razi olsun siteyi kurandan bnde anksiyete ve depresyon(depresyonla cok sıkı fıkıyız:tinysmile_fatgrin_t) var , zamanla bu siteyi daha cok seviceksin

Yorum

bymhrrm bende öyle umut ediyorum bu okb denen illet bende depresyonuda tetiklemiş sağolsun sayesinde bende pek bi sıkı fıkıyım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: J.F.NASH View Post
                    bymhrrm bende öyle umut ediyorum bu okb denen illet bende depresyonuda tetiklemiş sağolsun sayesinde bende pek bi sıkı fıkıyım
                    desene ikimizde depresyonu seviyoruz ben yılda en az 2 defa yasarim ama amacim seneye bire dusurmek :tinysmile_fatgrin_t

Yorum

Galiba ben de daha çok oluyor Hala depresyondan çıkamadığıma eminim

Yorum

İşleniyor...
                      X