Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam arkadaşlar..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selam arkadaşlar..

Aslında sadece günlük stres ve sıkıntılardan yanı sıra pozitif bakış açımla ve yaşadığım tecrübelerle burada olmak istedim. Umarım sıkıntıları az a indirerek burada paylaşımlarda bulunuruz.

hoşgeldin. .. güzel dileklerinin olması dileğiyle. ..

Yorum

Hoşgeldiniz Hayırlı Olsun

Yorum

selam hoşgeldin. pozitif bakış açısı ve tecrübelerin aktarılması bu forumda çok değerli. iyi paylaşımlar.
        HAYAT HARCARIM LAN SENİ...

Yorum

inceni sanmıyorum ama h.g hafız

Yorum

Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz

Yorum

naber? .....
              Yak bi sigara...

Yorum

hamd olsun iyiyim. hoş buldum arkadaşlar.. hayat herşeye rağmen güzel hasta olmak insanın psikolojisiyle de alakalı bence her zaman iyi yönden bakmak lazım, yaşam bize sunulan tek kişilik bir oyunsa hakkını vermek gerekir. mutlu olmak için keşkeleri şöylee bir kenara atalım ve etrafımızda ki güzellikleri görüp şanslı olduğumuzu hatırlayalım. bu hayatta bizim yaşamımıza sahip olamayan birçok insan var.. mutlu olmayı bilmek dileğiyle..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angy. View Post
                  Aslında sadece günlük stres ve sıkıntılardan yanı sıra pozitif bakış açımla ve yaşadığım tecrübelerle burada olmak istedim. Umarım sıkıntıları az a indirerek burada paylaşımlarda bulunuruz.
                  buraya uye olmakla iyi yaptınız. 3 haftaya sıkıntı mıkıntınız kalmaz....

Yorum

kalmasın bence de çocuğu okuldan alma saatini bile kaçırmışım sitede gezerken neyse ki sorun yok..bu arada psikodrama grubundayım her hafta seanslara katılıp üstümdeki olumsuz yükü atma çabasındayım sizlerle de burada paylaşabilirim yaşanan psikolojik olayları. bu ortamda seansa katılan kimseler var mı?

Yorum

vakit iyi geçiyor. paylaşmak güzel ve iletişim kurmakta öyle

Yorum

Merhaba Hoşgelmişsiniz
                        Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

hoş bulduk ta sizin nickiniz pek hoş değilmiş :P

Yorum

hoşgeldin...

Yorum

[QUOTE=queensyche;449832]Kızım ıyıkı geldın sevıyorum senı[/QUOTE

Yorum

İşleniyor...
                              X