Aslında sadece günlük stres ve sıkıntılardan yanı sıra pozitif bakış açımla ve yaşadığım tecrübelerle burada olmak istedim. Umarım sıkıntıları az a indirerek burada paylaşımlarda bulunuruz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
selam arkadaşlar..
Collapse
X
-
hamd olsun iyiyim. hoş buldum arkadaşlar.. hayat herşeye rağmen güzel
hasta olmak insanın psikolojisiyle de alakalı bence her zaman iyi yönden bakmak lazım, yaşam bize sunulan tek kişilik bir oyunsa hakkını vermek gerekir. mutlu olmak için keşkeleri şöylee bir kenara atalım ve etrafımızda ki güzellikleri görüp şanslı olduğumuzu hatırlayalım. bu hayatta bizim yaşamımıza sahip olamayan birçok insan var.. mutlu olmayı bilmek dileğiyle..
Yorum
-
buraya uye olmakla iyi yaptınız. 3 haftaya sıkıntı mıkıntınız kalmaz....Orjinal yazı sahibi: angy. View PostAslında sadece günlük stres ve sıkıntılardan yanı sıra pozitif bakış açımla ve yaşadığım tecrübelerle burada olmak istedim. Umarım sıkıntıları az a indirerek burada paylaşımlarda bulunuruz.
Yorum
-
kalmasın bence de
çocuğu okuldan alma saatini bile kaçırmışım sitede gezerken
neyse ki sorun yok..bu arada psikodrama grubundayım her hafta seanslara katılıp üstümdeki olumsuz yükü atma çabasındayım sizlerle de burada paylaşabilirim yaşanan psikolojik olayları. bu ortamda seansa katılan kimseler var mı?
Yorum

[/QUOTE
Yorum