Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Tüm yeni gelen herkese hoş geldiniz diyorum arkadaşlar
    Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

pinkfroyd sana da merhaba. hem hoş geldin hem hoş bulduk diyelim; bende yeniyim.
      Last edited by metruk; 27-10-2013, 12:22 PM.

Yorum

metruk nickini çok beğendim hoşgeldin

Yorum

varolll arzuhalci. nickin üzerinde biraz düşündüm tabi birde türkçe olmalıydı. bana göre biraz abartılı ama bu foruma uygun diye düşündüm.
          Bu arada sistemi çözmeye çalışıyorum belki yazdığım yazı silinmiştir kusura bakmayasın.

Yorum

senin nickinde güzel arzuhalci. az önceki yazımda değinmemişim kusura bakma bu bizim doğamızda var nazik ruhluyuzdur ama nazik davranmayı pek başaramayız.

Yorum

[QUOTE=EYLÜL-ZLYH;496731]merhaba,
              kendime bi oyalanma bulabilirim -belki kafamı dağıtacağım bir ortam-düşüncesiyle gezerken bu foruma rastladım,üye oldum amacım kimseyle özel ya da duygusal falan bi arkadaşlık kurmak değil,sorunluyum,sıkıntılarım var,derdim başımdan aşkın tek amacım kafamı biraz olsun dağıtabilmek..herkese merhaba tekrar

EYLÜL ben de psikoljiden biraz anlıyorsam sen sevgili arıyorsun :8: . umarım aradığını bulursun :113: . bu arada tanışmış olduk :101:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metruk View Post
                senin nickinde güzel arzuhalci. az önceki yazımda değinmemişim kusura bakma bu bizim doğamızda var nazik ruhluyuzdur ama nazik davranmayı pek başaramayız.
                yukardaki cümleden benim bayan olduğumu düşündüğünüzü çıkardım doğruysa tabi tabi ben bayan değilim

Yorum

ben de yeniyim herkese merhaba ancak burası gerçekten bağımlılık yapıyor

Yorum

kendi yazımı döndüm döndüm okudum bir cinsiyet çıkardamadım. yoksa 'nazik'e mi takıldın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nassh View Post
                      ben de yeniyim herkese merhaba ancak burası gerçekten bağımlılık yapıyor
                      sana da merhaba nassh. zarar vermeyen her bağımlılık iyidir mesela sevgiliye...... diyecektim sende mi erkeksin.:RpS_biggrin:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metruk View Post
                        kendi yazımı döndüm döndüm okudum bir cinsiyet çıkardamadım. yoksa 'nazik'e mi takıldın.
                        evet naziğe takıldım ama gene de eyvallah

Yorum

bende yeni katıldım foruma herkese MERABA:8:

Yorum

İşleniyor...
                          X