Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yapayalnız bir insanım arkadaşlar edinmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yapayalnız bir insanım arkadaşlar edinmek istiyorum

merhaba arkadaşlar çok yalnızım hayatımda 2 erkek arkadaşım var biri çalışıyor her zaman görüşemiyoruz bir diğeriyle de her zaman görüşemiyoruz telefonla görüşebileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum 43 yaşındayım lütfen yardımcı olun bana benim gibi yalnızlık çeken arkadaşlarla telefonda tanışalım görüşelim.

Bir kedi alsanız olmazmi

Yorum

benim kediyi alsin iste ben biktim yirtmadik sinek teli birakmamis kanatli karincalar dolusmus ah keske bende yalnizlik ceksem kafami dinlerdim lanet olsun boyle hayata

Yorum

arkadaşlar kedi veya köpek gibi canlılardan huylanıyorum hiç beslemediğim için zamanındada köpek saldırılarına uğradım canlılardan biraz huylanıyor korkuyorum

Yorum

arkadaşlar telefonda konuşacak arkadaşlar arıyorum yalnızlık çeken arkadaşlar bana mesaj bıraksın

Yorum

o senden fazla korkuyor kimseye dokundurmuyor kendini basima kaldi birinin kucagina gitse vericem uyanik cirpiniyor teli yirtmis balkona kacmis az once evde goremeyince aklim cikti yine de seviyorum onu galiba ama birini isterse vericem birinin de onu istemesi lazim zor isler

Yorum

kimseye verme..... seni başka kim sevecek.

Yorum

kafandan bi numara salla ara sohbet etmeyi dene elbet 1 tane sohbet edicek bulursun
                ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maria View Post
                  kimseye verme..... seni başka kim sevecek.
                  telleri yirtmayan baska bir kedi olabilir mesela

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post

telleri yirtmayan baska bir kedi olabilir mesela
                    yok o kedi olmasın tırmanan sevdiğin olsun

Yorum

bundan bende yillar once vardi olmustu bununla gecen sene ekimde tanistik olenin aynisi

Yorum

İşleniyor...
                      X