Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selamlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selamlar

bu portalı bulupta okumaya başladığımda hissettiğim ilk duygu rahatlamaydı.buradaki kişiler sorunlarını anlatarak bile bir şekilde terapi görüyor aslında.bu yüzden bende aranıza katıldım.dilerim banada faydalı olur...

Hoşgeldin umarım dilediğin kadar faydalı olur.
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Yorum

tşk ler.birde çözebilsem ne nerede.alışmaya çalışıyorum.

Yorum

Hosgeldin aramıza...

Yorum

Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

hoşgeldiin..iyi paylaşımlar.....

Yorum

hoş geldin, nikin farklı oldugu için dikkatimi cekti. Bir hikayesi vardır elbet, açıklarsan seviniriz.

Yorum

desteğiniz için hepinize tşk ederim.şimdi gerçekten aranızda hissettim kendimi.
                nickimin bir hikayesi yok aslında.ama hep rüzgar beni ne yöne savurduysa o yöne gittim.bilinçli seçimlerden çok rüzgarın beni götürdüğü yerdeyim.ve hep tökezliyorum.hep tökezlediğime göre de buna şanssızlık diyemem.en masum tabir dikkatsizlik .işte bu yüzden rüzgarın dikkatsiz kızıyım ben.

Yorum

güzelmiş,

kendine dikkat et ve iyi bak.

Yorum

hoşgelmişsinizzz
                    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Her ne kadar rüzgarın dikkatsiz kızıyla daha önce tanışmasam da hissettiğim şeyi dile getirmeden duramayacağım. İnanıyorum ki rüzgarın dikkatsiz kızı bundan sonra şu hayatta fırtına gibi esecek ve başarı yolunda adım adım mutlu ve sağlıklı bir şekilde ilerleyecek... Hoşgeldin
                      Nice İnsanlar Gördüm Üzerinde Elbise Yok, Nice Elbiseler Gördüm İçinde İnsan Yok....

Yorum

rüzgarın dikkatsiz kızı...hoşgeldin ...nikin çok değişik ..
                        bundan sonra dikkatli kız olman dileklerimle ..
                        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

hepinize teşekkür ederim.
                          city35 bir an fırtına gibi estiğimi kurguladım.bana hoş bir hayal hediye ettin tşk ler.
                          kocaman bir hoşbulduk diyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rüzgarın dikkatsiz kızı View Post
                            hepinize teşekkür ederim.
                            city35 bir an fırtına gibi estiğimi kurguladım.bana hoş bir hayal hediye ettin tşk ler.
                            kocaman bir hoşbulduk diyorum.
                            Herşey hayalle başlar.... Yaşadığın hayatta fırtına gibi esmekte senin ellerinde... Yeterki ne istediğini bil ve ona doğru yaklaşmaya çalış... Bu güç hepimizin içinde var fakat aynı hayali boş yada dolu olarak değerlendirmek yine sana kalmış.... Hoşgeldin tekrar
                            Nice İnsanlar Gördüm Üzerinde Elbise Yok, Nice Elbiseler Gördüm İçinde İnsan Yok....

Yorum

Selammm hoş geldin
                              Mutlaka yararlı olacaktır , görüşmek üzere

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
                              ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
                              ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
                              уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

İşleniyor...
                              X