Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selamlar.. ben de geleceğin psikoloğuyum.. :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selamlar.. ben de geleceğin psikoloğuyum.. :)

merhabalar.. psikoloji ile ilgili bilgi edinmek için bu siteyi seçtim.. site gerçekten çok güzel.. devamını dilerim.. çok kaliteli bi site..
    love psychology..

Aramıza hoşgeldin..keyifli paylaşımlar...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: misspsiko View Post
      merhabalar.. psikoloji ile ilgili bilgi edinmek için bu siteyi seçtim.. site gerçekten çok güzel.. devamını dilerim.. çok kaliteli bi site..
      merhaba, hoşgeldin. başlıkta geleceğin psikologuyum demişsin, okuyor musun?
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Hos geldin .

Yorum

hoşgeldin iyi paylaşımlar
          ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

hoşgeldin..bi slm verip kaybolma ama..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
              merhaba, hoşgeldin. başlıkta geleceğin psikologuyum demişsin, okuyor musun?
              evet.. ilk yılım bitti daha..hazırlıktaydım.. bakalım psikolojide beni neler bekliyor..

hepinize çok teşekkür ederim.. hoşbuldumm..
              love psychology..

Yorum

Heh bi sen eksiktin tam oldu şimdi
                "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

psikolojik vakalar çok

Yorum

evet.. ilk yılım bitti daha..hazırlıktaydım.. bakalım psikolojide beni neler bekliyor..

hepinize çok teşekkür ederim.. hoşbuldumm..
                    yukarıdaki şakalar gereksiz... hevesin kırılmasın umarım insanlara çok büyük faydaların dokunur..foruma hoşgeldin

Yorum

yok önemli değil.. inş. yardımım dokunur tabi.. teşekkürlerr hoşbuldumm..
                      love psychology..

Yorum

tabi ki de.. tekrar teşekkür ederimm..
                        love psychology..

Yorum

Hoşgeldin meslektaşım , bu siteyi seçmek yerinde bir karar olmuş , görüşmek üzere
                          Last edited by RevolutionIST; 02-07-2010, 02:35 PM.

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
                          ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
                          ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
                          уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Son derece isabetli davarnmışsın Misspsiko ,hoşgeldin.
                            bence Psikoloji okuyanların en azından ,üye olmadan da okuyup fikir edinmesi lazım.
                            merak ettiğim 9 eylül ,ege gibi okullardan neden yoklar..??
                            gerçi 9 eylül biraz şımarık olur.yinede okuyolardır belki..
                            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

hoşgeldiniz.umarım insanlığa faydalı bir psikolog olursunuz.
                              testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

İşleniyor...
                              X