Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuşturucu Madde Bağımlılığı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyuşturucu Madde Bağımlılığı

Arkadaşları Fizyolojik bağımlılık riski yüksek olan ve ilk kullanımdan sonra bağımlılık yaratan eroin maddesinden uzaklaşma konusunda kullanılan ilaçlar nelerdir acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
    Bide bu ilaçların bağımlılık yapma düzeyleri

Buradaki üyelerin bunu bilebileceğini sanmıyorum ama sen neden sordun? kendin mi bağımlısın?
    öyle bile olsa ilaç adı öğrenip kullanmak doğru olmaz
    ne dozunu bilirsin ne diğer ayrıntıları
    doktora gitmek en iyisi, tabii bağımlı sen isen...
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bağımlı değilim sadece sordum ilaçla yapılan tedaviler hakkında bilgi sahibi arkadaşlar olabileceğini düşündüm.Tavsiyen için teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Filozofcuk View Post
        Arkadaşları Fizyolojik bağımlılık riski yüksek olan ve ilk kullanımdan sonra bağımlılık yaratan eroin maddesinden uzaklaşma konusunda kullanılan ilaçlar nelerdir acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
        Bide bu ilaçların bağımlılık yapma düzeyleri
        Bu konular teknik konular oldugundan ilaç ismi vermenin pek dogru olmadıgı kanaatindeyim ,bu konuda en dogru bilgiyi dr lardan almakta yarar var .
        ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
          bağımlı olmayı düşünüyonuz da şimdiden önlem alayım diye mi sordunuz
          hayır sadece bir arkadaşım için sormuştum.Sorumun çözümüne ulaştım tşkler.

Yorum

hayır sadece bir arkadaşım için sormuştum.Sorumun çözümüne ulaştım tşkler.
            çözümün ne olduğunu paylaşırsan seviniriz.
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

psikiyatristin önerdiği birkaç ilaç var. Ama bağımlılık düzeyine göre farklı ilaçların kullanıldığını ve bu ilaçlarında bağımlılık yapma riskinin olduğunu belirtti. İlaç isimlerini öğrenmek istiyorsan özelden atabilirim. Paylaşmamın doğru olmayacağını düşünüyorum.

Yorum

İlaç isimlerini öğrenmek istiyorsan özelden atabilirim. Paylaşmamın doğru olmayacağını düşünüyorum.
                bana da özelden yazarmısın zahmet olmazsa?

Yorum

psikiyatristin önerdiği birkaç ilaç var. Ama bağımlılık düzeyine göre farklı ilaçların kullanıldığını ve bu ilaçlarında bağımlılık yapma riskinin olduğunu belirtti. İlaç isimlerini öğrenmek istiyorsan özelden atabilirim. Paylaşmamın doğru olmayacağını düşünüyorum.
                  ben istemiyorum teşekkürler ama isteyenlere özelden yazabilirsin. bu konuda duyarlı olduğun için teşekkürler.
                  ben sadece çözümün ilaçla mı ya da başka bir yolla mı hallettiğinizi, ne olduğunu merak etmiştim.

Yorum

ben sizi biraz aydınlatmaya çalışiim;yaklaşık 8 senedir eroin dışında hertürlü maddeyi hergün kullandım ,son 1 yıldırda eroin kullanıyordum,enjekte yoluyla ,sonra cezaevine düştüm bu sayede bıraktım eroini.bu zman diliminde 3 kere amateme yattım ,kullanmadığım ilaç kalmadı çünkü bu maddeler ,okb den tut psikoza kadar hertürlü hastalığı tetikliyor.
                    filozofcuk sormuş ,bağımlılık düzeylerini;eroin tamam fiziksel bağımlığı var ama sadece fiziksel değil ,ağır psikolojik rahatsızlıklar çıkıyor..bunun merak edilecek bi yanı yok,kullanmya başlarsın sonra artık dünyanın hiçbir nimetinden haz almazsın hayatın boyunca..yada pskyatrik ilaçlarla ayakta durursun benim gibi..

Yorum

benim bi konumda kimsenin uyuşturucu kullanmamasını sölemişsin Şimdi Kurtulmaya çalışıosun ilginçç..
                      Sadece insanlık.

Yorum

İşleniyor...
                      X