Duyuru

Collapse
No announcement yet.

metamfetamin

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• metamfetamin

amfetaminin, cok asiri ve yuksek bagimlilik yapan ve oldukca yuksek toksik* iceren bir cesidir. kronik kullanmak aynen sizofreni gibi belirtilere sebep olur, paranoya, cildini yolma, kopartma, kanatma, ve ses duyma, olmayan goruntuler gorme gibi halusinasyonlar yasatir. kullananlarda asiri derecede vahsi, siddet ve kontrolsuz davranislar gorulur. ignesi felce sebep olur. oldurucudur. uzak durmak gerekir. amerkida ve taylandda yaygın TÜrkiye'de üretiliyormudur bilgisi olan varmı?

alıntı

tabi canım hasatı bile yapıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera
      tabi canım hasatı bile yapıldı.
      bahsettiğim şey bitki ot değil hasatı yapılsın kimyasal zaten Türkiye'ye gelsin ülkenin bir tarafına koyar bırakmaz.

Yorum

Ne modeller var güzel yurdumda.

Yorum

ben türkiyede yok diye duydum

Yorum

...meth-lab kurup kendin üretebilirsin. efedrin ya da psödöefedrinden türüyor. malzemeleri için neti araştır. başlamadan önce mezar ve defin işlemlerini hallet. büyük ihtimalle havaya uçarsın hazırlarken. bazı sokak uyuşturucularının içinde de olabiliyor. ex falan gibi.
            küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

uyuşturucu hep cazib geliyor ama bayadır kullanmıyorum ex 3 sene gibi uzun bir zaman oldu.Allah karşılaştırmasın kimseyi

Yorum

Bu sohbetin içeriği amfetaminler hakkında bilgi vermek ve okuyanı korumak ise (ki aslında bence bu forumun temel amacı madde sorunları olanların açılabilecekleri rahat bir ortam sağlamak olması lazım) daha az kişisel yorumlar olması herkesin faydasına.
                Mesela önerim:
                http://www.erowid.org/chemicals/meth/meth.shtml
                Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                -Buda-

Yorum

efedrin
                  ben bu maddenin sinirlilik enerjik hissettirme gibi etkileri olduğunu biliyorum.. kendim kullanmadım da eczanelerde efedrin içeren ilaçlar var ya da direkt efedrin olarak satılıyor olabilir. uykusuz kalmak isteyenler kullanıyormuş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blackbutterfly
                    efedrin
                    ben bu maddenin sinirlilik enerjik hissettirme gibi etkileri olduğunu biliyorum.. kendim kullanmadım da eczanelerde efedrin içeren ilaçlar var ya da direkt efedrin olarak satılıyor olabilir. uykusuz kalmak isteyenler kullanıyormuş..
                    efedrin vermiyorlar alması zor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
                      Orjinal yazı sahibi: blackbutterfly
                      efedrin
                      efedrin vermiyorlar alması zor
                      kırmızı reçetedir büyük ihtimal yoksa hemen gidip almalı...olsada içsek. :twisted:

Yorum

metanfetamin daha gelmedi extazyden 10 kat guclu oldugu soylenıyor elime geçmez insallah kesın denerım ben

Yorum

krisyal meth en kolay yapılan uyuşturucu -uyarıcı ve bununla paralel ölüme daha çabuk depar atıyosun..bu toylolhot ın içinde 60 mg efedrin var mesela,bunu parasetamol den ayırıp saf efedrin sağlarsan ,al sana meth in hamuru..
                          amfetamine türevlerinden bi tanesi bu.. mesela ecstacy ;methylenedioxyMethamphetamine.. olan bileşik.. hepsi uyarıcı türevi.. ama ecstacy çok daha az zararlıdır kristal meth e göre(tabi safı için diyorum,sokaktakiler değil)..
                          daha hafif uayrıcılar var kırmızı reçeteyle satılan ;metilfenidate(ritalin, concerta).. yada amfetmine e daha yakın 'adderal' var..

daha türkiyede bilmezler kristal meth i,yapımı çok kolay ,dünyadan hemen koparır ,hemende toprağa gömer!!

Yorum

Öyle görünüyor ki çoğu kişi kullanmadan kendi mezarını kazmaya hazır.Ben alkol ve uyuşturucu geçmişi olan biriyim.Türkiye'de yasal olarak satılan tek türev ritalin.Bundanda başka bir arkadaş bahsetmiş zaten.
                            Dikat eksikliği ve hiperaktvite olan çocuklara verilen bir ilaç ama son zamanlarda bu tanı biraz daha genişleyerek erişkin tip dikat ekisikliğine kadar kaydı.Ve yeni bir tanı olarak psikiyatrinin sunumunda yerini aldı.Uyuşturucu kullandığım dönemlerde gelişen dikat eksikliğine çözüm için doktora gittiğimde ritalin yazıldı.İlk zamanlar yani bir haftaya kadar normal dozlarda gittim.Ardından dozu yükselttim,diğer türevlerle karıştırarak geri dönüşü mümkün olmayan zararlar verdi.Saçlarım döküldü ve ağzımda ne kadar diş varsa hepsi çürüdü.32yaşında olmama rağmen damak yaptırmak zorunda kaldım.Aşırı zayıfladım.boyum 1.94 ken kilom 60a kadar indi.Fiziksel olarak tam olmasada eski halime kavuşmaya başladım artık.
                            Elimde olsa tüm hikayeyi anlatırdım,lakin iyi olmadığım için pekte duramıyorum internette.Bende aşırı bir paranoya oluşturmadı fakat çok yüksek şekilde anksiyete bozukluğu yarattı ve tamamen geçmiş değil.Hele dün gece çok kötü şeyler yaşadım.Birden kullanmak, almak geldi içimden,kendimi zorladım ve çöpe attırdım ne varsa.Şu an ne olduğumu ve anlam ifade ettiğimi bilmiyorum.Birilerinden yardım almak gibi bir kaygı taşıyıp taşımadığımıda...Sadece yazmak ve konuşmak istiyorum.Kendimi tanıtmamda mümkün değil şu an.Diyorumya sadece yazmak.Bütün bu anlatımlar doğrultusunda kimse merakını açığa çıkartıp farklı bir kafa veya hayat kovalamasın(sadece ritalinden bahsetmiyorum).Benim kurtuluşum ise sanatla uğraşmamla gerçekleşti.Ara ara yoklanıyorum fakat başa çıkmak ne kadar zor olsa dahi kendimi o çukura atamam.atarsam ölürüm.Unutmadan şunuda belirteyim artık dikat eksikliğine Davranış bozukluğu kategorisinden başlanarak terapiyle çözülebileceğine dair fikirler ve alternatifler üretiliyormuş bir çok kongrede ve dünyanın heryerinde.Ben yazmaya devam edeceğim,sizlerde yazın lütfen illaki bir şey kullanmanıza gerek yok ama yazacaklarınız belki birilerinin işine yarayacaktır.Böyle bir sitenin olması benim işime yarıyor mesela.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikopapatya View Post
                              Öyle görünüyor ki çoğu kişi kullanmadan kendi mezarını kazmaya hazır.Ben alkol ve uyuşturucu geçmişi olan biriyim.Türkiye'de yasal olarak satılan tek türev ritalin.Bundanda başka bir arkadaş bahsetmiş zaten.
                              Dikat eksikliği ve hiperaktvite olan çocuklara verilen bir ilaç ama son zamanlarda bu tanı biraz daha genişleyerek erişkin tip dikat ekisikliğine kadar kaydı.Ve yeni bir tanı olarak psikiyatrinin sunumunda yerini aldı.Uyuşturucu kullandığım dönemlerde gelişen dikat eksikliğine çözüm için doktora gittiğimde ritalin yazıldı.İlk zamanlar yani bir haftaya kadar normal dozlarda gittim.Ardından dozu yükselttim,diğer türevlerle karıştırarak geri dönüşü mümkün olmayan zararlar verdi.Saçlarım döküldü ve ağzımda ne kadar diş varsa hepsi çürüdü.32yaşında olmama rağmen damak yaptırmak zorunda kaldım.Aşırı zayıfladım.boyum 1.94 ken kilom 60a kadar indi.Fiziksel olarak tam olmasada eski halime kavuşmaya başladım artık.
                              Elimde olsa tüm hikayeyi anlatırdım,lakin iyi olmadığım için pekte duramıyorum internette.Bende aşırı bir paranoya oluşturmadı fakat çok yüksek şekilde anksiyete bozukluğu yarattı ve tamamen geçmiş değil.Hele dün gece çok kötü şeyler yaşadım.Birden kullanmak, almak geldi içimden,kendimi zorladım ve çöpe attırdım ne varsa.Şu an ne olduğumu ve anlam ifade ettiğimi bilmiyorum.Birilerinden yardım almak gibi bir kaygı taşıyıp taşımadığımıda...Sadece yazmak ve konuşmak istiyorum.Kendimi tanıtmamda mümkün değil şu an.Diyorumya sadece yazmak.Bütün bu anlatımlar doğrultusunda kimse merakını açığa çıkartıp farklı bir kafa veya hayat kovalamasın(sadece ritalinden bahsetmiyorum).Benim kurtuluşum ise sanatla uğraşmamla gerçekleşti.Ara ara yoklanıyorum fakat başa çıkmak ne kadar zor olsa dahi kendimi o çukura atamam.atarsam ölürüm.Unutmadan şunuda belirteyim artık dikat eksikliğine Davranış bozukluğu kategorisinden başlanarak terapiyle çözülebileceğine dair fikirler ve alternatifler üretiliyormuş bir çok kongrede ve dünyanın heryerinde.Ben yazmaya devam edeceğim,sizlerde yazın lütfen illaki bir şey kullanmanıza gerek yok ama yazacaklarınız belki birilerinin işine yarayacaktır.Böyle bir sitenin olması benim işime yarıyor mesela.
                              düşüncelerin çok güzerl insanlara yardım şeklin falan..aslında ben de öyle bi depresif döneme girmiştim ki uyuşturucuya başlıycaktım nerdeyse

Yorum

İşleniyor...
                              X