herkese ıyı akşamlar ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. madde bağımlılığı, zararları ve alkol kullanımı hakkında görüşme konularına ihtiyacım var. branşım olmadığı için görüşmelerde biraz zorlanıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevınırım .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
madde bağımlılığı
Collapse
X
-
-
madde kötüdür bu kadarOrjinal yazı sahibi: ege07 View Postherkese ıyı akşamlar ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. madde bağımlılığı, zararları ve alkol kullanımı hakkında görüşme konularına ihtiyacım var. branşım olmadığı için görüşmelerde biraz zorlanıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevınırım .
-
bana sorarsan çok güzel günler de yaşatıyor ama çok acı da çektriyor ,ne ekersen onu biçersin ..ben hala müdace ediyorum azalttım .bu aralar xanax ,rivotril,nervium gibi şeyler kullanıyorum .bunlarda sıkınıt giderici ilaçler pek bi rolu yok mdde konusunda..diğerleri ayaklarını yerden keser ama sonrası....Orjinal yazı sahibi: nemesiskm View Postmadde kötüdür bu kadar
Yorum

Yorum