Duyuru

Collapse
No announcement yet.

wellbutrin kullananlar yardım lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

cevabınız için teşekkür ederim. bende acil olarak doktora gittiğimde dediğiniz gibi ne terapi alacak durumdaydım nede durumumu anlatacak durumda. verilen serumlardan ve kullandığım ilaçlardan dolayı bu kadar iyiyim çok şükür. ben ilaçsız olmayacağı kanaatindeyim. en azından ağır olanlar için. şu an benim anksiyete ve depresyon iç içe geçmiş durumda kendi kendime mücadele edemeyeceğim için ilaç+ terapi alıyorum.
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

angelan kullandigin welbutrin ilacinin istah kesmesi cok guzel
      hic cipralex kullandinmi o istah aciyor kilo sorun oluyor 10 mg cipralex acqaba ne kadar welburtine esdeger doktorumz istedigimiz ilaci yaziyor bir sizdende danisalim

Yorum

DERYACIM wellbutrinden önce kullandığım ilaç cipralexti. ve hala akşam 5mg almaktayım. dediğin gibi çok kilo aldırıyo. wellbutrini kullanmaya başladıktan sonra yani 25 günde 9 kilo verdim. tabiki buda iyi değil zaten amacımda kilo vermek değil. sadece doktoruma dediğim bana yan etki olarak depresyonu ve anksiyetemi tetikleyecek ilaç olmasın dedim. ve bu ilaç o yönde değilde iştah yönünden yan etkisi oldu. onada can kurban )

Yorum

yalnızzadam nasıl gidiyo ilaç kullanımın merak ettim. sigara içiyomusun ? ve buna wellbutrinin etkisi oldumu?

Yorum

ilaç iyi geldimi nasılsın şimdi memnunmusun?

Yorum

bayramın ikinci günü tekrar atak geçirdim maalesef. belkide daha ilaç etki etmedi. 4 hafta oldu ama gidince doktorumla konuşucam. hala iştahım yok yemek yiyemiyorum ve mide bulantım var. sigarayı bırakmada da kullanılıyomuş bende sigara kullandığım içinmi mide bulantısı yapıyo hala anlayamadım ve bilgi de edinemedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angelcan View Post
                yalnızzadam nasıl gidiyo ilaç kullanımın merak ettim. sigara içiyomusun ? ve buna wellbutrinin etkisi oldumu?
                Orjinal yazı sahibi: dizzy View Post
                ilaç iyi geldimi nasılsın şimdi memnunmusun?
                wellbutrin kullanmaya başlamadan öncesine göre daha iyiyim arkadaşlar. ailemde farkedip söylüyor bunu. ama tek ilaçla herşeyin güllük gülistanlık olamayacağını biliyorum; ilaç hayatımdaki sorunları çözmüyor. yine depresif nöbet geçirdiğim oluyor, düşe kalka iyileşeceğim inş.
                "KADERE İnanan KEDER'den Emin Olur" H.Ş.

YAVAŞLA!!!
                BU HAYATTAN BİR DEFA GEÇECEKSİN...

[/CENTER][/SIZE]

Yorum

ya bende xetanor kullanıorum anksiyete bozukluğu için 30 mg iki ay olucak nerdeyse ama hala bi faydasını gördüğümü düşünmüorum belki çok az bi azalma olmuştur gerginliğimde ama hala gerginim yani ne yapıcam ben ya

Yorum

dizzy ya doz az geliyodur. yada ilaç tam etki yapmamıştır. doktorunla görüş derim. ilacın iyi gelmediğine inanıyosan değiştir.
                    bu wellbutrinde bana yaramadı sanırım. yarın doktora gidicem. sigara içenlere göre değil sanırım bu ilaç. sıkıntı geldikçe sigaraya sarılıyosun, sarıldıkça miden bulanıyo, yemek asla yiyeymiyorum. günde 1 mandalinayla duruyom oda zorla. yarın için doktoru hastaneye çağırdık acil gidicez. durumum iyi değil anlicanız.( bu arada ben ilaca başlayalı 30 gün oldu. 2 kutuya geçtim)

Yorum

bi ara kendi kafama göre 40 mg a çıkardım dozu sonra anksiyetem felaket arttı çok kötü oldum bir hafta dayanamadım o şekilde doktoru aradım tekrar düşüttürdü 30 a daha önce efexor kullanıodum oda ii gelmemişti bana xetanora geçmiştim artık ilaç değiştirmektende sıkıldım ya Allahım çok çaresizim ben yürürken dengesiz gibi yürüyorum gözlerim titriyor devamlı gerginlikten

Yorum

Depresyon tanısı kondu banada, tedavi başlangıcında bende 1 aydır welbutrin 150 mg kullandım, dün doktora gittim çok fazla bir değişiklik olmadı, 300 mg a çıkaralım dedi. uyku bozukluğu, ağız kuruması, iştahsızlık kilo kaybı problemleri yaşamaya başladım. Şimdi bi taraftan düşünüyorum aceba ilaç tedavinin yüzde kaçında etkilidir, ne kadar devam etmeliyiz.

Yorum

benim 6.ayım ilk 2 ay 150 mgr sonra ise 300 mg ile devam ettim.Yeni bir antidepresan,ben hiç yan etkisini görmedim.Ama bırakmayı düşünüyorum

Yorum

evet sertralin insanların moralini bozmamalısın.

Yorum

Tek faydası sanırım sigarayı bıraktırmak oldu.

Yorum

ya cevap vericek biri varsa şunu dicem cipralex kullandım bırakalı 2 ay oldu ancak serotonin sendromu hala geçmiyo ne yapmalıyım tir tir titriyorum kafam basınç yapıyo kasılıyorum halen geçmedi bu sendrom geçer mi ? geçerse yöntemi nedir ne yapmak gerekiyo. Deliryum geçiren bir varsa onlardan yardım da istiyorum teşekkür ederim. Lütfen yardım edecek biri varsa bana ulaşsın seroxat@hotmail.fr
                                http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542

mertt@london.com

Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı

İyileştim İyiyim

Yorum

İşleniyor...
                                X