Mrhb arkadaşlar . Bu illetten kurtulmak için 2 ilaç kulanacağız, daha doğrusu ben böyle yaptım ve hiçbir zaman doktor yardımı almadan. Şimdi o kadar rahatım ki hemde heryerde ben bile kendimi tanımakta zorluk çekiyorum. Fazla uzatmayalım yoksa kalpden gideceksiniz:
)
Birinci ilacımız DİDERAL: Reçetesiz satılıyor, Kutusunda 50 tane var ve fiyatı 3,75 kırmızı tabletler halinde. Bu ilacın etkisi 1 saat içinde başlıyor ve gün boyu yeterli oluyor. Etkileri: Titremeye , heyecanlanmaya, kalp atışlarını(çarpıntıyı) yok ediyor
İkinci ilacımız AURORİX: Reçetesiz satılıyor, Kutusunda 30 tane var, fiyatı 150mg 14,50 YTL. Sosyal ortamlara girdiğinizde rahatlamanızı sağlıyor. etkisini göstermesi için 3-4 ay gerekiyor.
Hemen şunu belirtiyim Dideral kesin bir çözüm değil ama gününüzü kurtarıyor, hemde öyle 2-3 ay beklemenizede gerek yok etkisini hemen gösteriyor.Bunla birlikte aurorix kullanın 4 ay sonra aurorix'in etkisiyle birlikte ; Hala hayatta olduğunuz için ilk defa mutlu olacaksınız.
Ben bu acıyı yaşadım ve bu acıyı artık kimsenin çekmesini istemiyorum. Herşey eskiden olduğu gibi güzel olacak. Güneş hergün yeniden doğuyor.
NEW DOĞUŞ. ARKADAŞLAR BUNU Bİ SİTEDEN ALDIM BU İLAÇ HAİKATEN İŞE YARIYOMU ACABA KULLANAN VARMI?
) Birinci ilacımız DİDERAL: Reçetesiz satılıyor, Kutusunda 50 tane var ve fiyatı 3,75 kırmızı tabletler halinde. Bu ilacın etkisi 1 saat içinde başlıyor ve gün boyu yeterli oluyor. Etkileri: Titremeye , heyecanlanmaya, kalp atışlarını(çarpıntıyı) yok ediyor
İkinci ilacımız AURORİX: Reçetesiz satılıyor, Kutusunda 30 tane var, fiyatı 150mg 14,50 YTL. Sosyal ortamlara girdiğinizde rahatlamanızı sağlıyor. etkisini göstermesi için 3-4 ay gerekiyor.
Hemen şunu belirtiyim Dideral kesin bir çözüm değil ama gününüzü kurtarıyor, hemde öyle 2-3 ay beklemenizede gerek yok etkisini hemen gösteriyor.Bunla birlikte aurorix kullanın 4 ay sonra aurorix'in etkisiyle birlikte ; Hala hayatta olduğunuz için ilk defa mutlu olacaksınız.
Ben bu acıyı yaşadım ve bu acıyı artık kimsenin çekmesini istemiyorum. Herşey eskiden olduğu gibi güzel olacak. Güneş hergün yeniden doğuyor.
NEW DOĞUŞ. ARKADAŞLAR BUNU Bİ SİTEDEN ALDIM BU İLAÇ HAİKATEN İŞE YARIYOMU ACABA KULLANAN VARMI?

Aman tabi kimseye tavsiye etmiyorum çünkü birşey olacak diye sonradan çok korkup pişman olmuştum.
Ancak dediğim gibi ilaçları ancak doktor kontrolünde almak lazım. Çünkü herkesin rahatsızlığı ve şiddeti aynı olmuyor ve ilaçlar herkese aynı etkiyi yapmayabiliyor. Yani zaten Aurorix'i bir tıp öğrencisi arkadaşım tavsiye etmişti. Doktora gittiğimde değiştirmişti sanırım. O yüzden ilaç kullanmadan önce bir uzmana gitmek ve onun tavsiyesiyle hareket etmek gerekli.
Yorum