Duyuru

Collapse
No announcement yet.

prozac yerine fulsac aldım bişey olur mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• prozac yerine fulsac aldım bişey olur mu?

Herkese merhaba;
    Psikatra gittim ilk gittiğimde bana prozac yazdı bi kutu ilaç bittikten sonra tekrar gittim yine aynı ilacı yazdı fakat eczaneye gittiğimde adam bu ilaç piyasada yok onun muadillerini verebilirim dedi ben de 3-4 eczane gezdim yine yok bu prozac neyse ben de muadilini aldım fulsac acaba gerçekten muadilimi bişey olur mu bana haa soruyorum size?

ikiside ''Fluoksetin HCL'' .. fazla endişelisin farklı isimli bi ilaç kullanıyor olmanın sende yapacağı psikolojik etkile haricinde hiç bir fark olmayacaktır..

Yorum

evet muadili fulsac...

Yorum

eczacılar muadili olan ürünleri bilirler takma kafana bukadar.. onun muadili o dur..

Yorum

ikisi de aynı ilaç yani etken maddeleri fluoksetin. aynı ilacı farklı ilaç firmaları üretirse isimleri farklı olabiliyor.
          Prozac ın daha pek çok muadili var: zedprex, depreks, depset, loksetin, florak, vs

Yorum

kaygılanacak hiçbir şey yok.geçmiş olsun

Yorum

hepsi aynı kapıya çıkıyor
              Never Back Down

Yorum

teşekkür ederim hepinize bi sürü cevap veren olmuş ikinci kutuya başladım da inşallah bu ilaçların faydasını görürüm şu makaleyi de hayırlısıyla bi teslim etsem ohhh.

Yorum

üstadlar kendinden emin cevapmışlar.sen kararlı olduğun sürece muhakkak faydasını görürsün.

Yorum

aynı aynı dozu ama bu ilacın bana faydası yok herhalde kendimi hala çok bungun hissediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X