Duyuru

Collapse
No announcement yet.

risperdal ve prozac lütfen acil yardım !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• risperdal ve prozac lütfen acil yardım !!!

arkadaşlar ben normalde panik zoukluk tedavisi götüryordum ama son zamanda ağır depreson geçirdiğim için doktor bana risperdal ve prozac verdi.ancak ben bu ilaçları içtiğimden beri ciddi panik atak krizleri geçiriorum ilaçların böyle bir yan etkisi warmı prospektüslerinde yazmıo ((

Bende kullanıyorum ikisini.Risperdal 0.5 mg,prozac 30 mg...Ama benimki okb yüzünden...Bazen benimde çok sıkıldığım,panik atak denmese bile gerginlikten bunaldığım,dolayısıyla ilacın işe yaramadığını düşündüğüm oluyor.Yapabilir belki....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: korkuluk View Post
      arkadaşlar ben normalde panik zoukluk tedavisi götüryordum ama soiden zamanda ağır depreson geçirdiğim için doktor bana risperdal ve prozac verdi.ancak ben bu ilaçları içtiğimden beri ciddi panik atak krizleri geçiriorum ilaçların böyle bir yan etkisi varrmı prospektüslerinde yazmıo ((
      Evet, depresyonda antidepresan kullanımında ilk bir kaç hafta da anksiyete-panik atak artabilir, daha sonra düzelir. Bir iki ay geçtikten sonra düzelme olmazsa ilaçlar değiştirilebilir.

Yorum

bende risperdal kullanıyorum 1 mg takıntı için,bir hafta boyunca uykuya hemen dalma ama erken uyanıp acaip bi enerji koşma isteği enerjimi atma isteği gibi garip bişiler yaptı bendede antidpresan olarak xetanor kullanıorum anksiyete bozukluğum için,doktora bu enerji olayımdan bahsedince tofranil ekledi bide yanına o ne içinse

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PathsOfGlory View Post
          Bende kullanıyorum ikisini.Risperdal 0.5 mg,prozac 30 mg...Ama benimki okb yüzünden...Bazen benimde çok sıkıldığım,panik atak denmese bile gerginlikten bunaldığım,dolayısıyla ilacın işe yaramadığını düşündüğüm oluyor.Yapabilir belki....
          senin okb ne ii geldimi risperdal ben daha yeni başladımda henüz çok bi etkisini görmedim sanki

Yorum

risperdalın etkisi nedir bunu açıklayacak varmı_? akineton da aynı şeikilde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: back_to_future_7 View Post
              risperdalın etkisi nedir bunu açıklayacak varmı_? akineton da aynı şeikilde
              risperdal atipik antipiskotik ilaçtır genelde mani depresif hastalarının manı donemınde verilir genelde zihin karısıklıgı toplum içinde rahat davranamama gıbı şikayetler yuzunden verilen bır ılaçtır okb yi arttırıcı bir ilaç oldugunu dusunuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: me6067 View Post
                risperdal atipik antipiskotik ilaçtır genelde mani depresif hastalarının manı donemınde verilir genelde zihin karısıklıgı toplum içinde rahat davranamama gıbı şikayetler yuzunden verilen bır ılaçtır okb yi arttırıcı bir ilaç oldugunu dusunuyorum
                öncelikle okb nedir? ve biraz daha açarmısınız hafızayı zekayı zayıflatıcı etkisi oldugu soyleniyor dogru mu?

Yorum

İşleniyor...
                X