19 yaşında bir erkeğim.Atipik psikoz ve anksiyete bozukluğu var.Solian 100mg,Eslorex 20mg ve Desyrel 50mg kullanıyorum.Kullananlar varsa ne gibi yan etkileri oldu merak ediyorum.Bende dikkat dağınıklığı ve boşalamama gibi yan etkiler yapmaya başladı bunlar geçici midir?Geçici değilse ilaçları bırakmayı düşünüyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Solian,Eslorex,Desyrel yan etkileri?
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: PsiG0THiC View Post19 yaşında bir erkeğim.Atipik psikoz ve anksiyete bozukluğu var.Solian 100mg,Eslorex 20mg ve Desyrel 50mg kullanıyorum.Kullananlar varsa ne gibi yan etkileri oldu merak ediyorum.Bende dikkat dağınıklığı ve boşalamama gibi yan etkiler yapmaya başladı bunlar geçici midir?Geçici değilse ilaçları bırakmayı düşünüyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Boşalma güçlüğü, eslorex yada desyrel kaynaklı. Eslorex bu konuda zayıf bir etkiye sahip hatta çoğu kişide bu yan etki hiç görülmez, çok nadir. Ben desyrelden olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bu etkiyi yaşayanları duymuştum.
Ancak hangi ilacın bu durumu yarattığını, sen deneme yanılma yoluyla bulacaksın.
Ayrıca bu ilaçları ne kadar zamandır kullandığını yazmamışsın, 20 gün geçtikte sonra kalan yan etkiler sende devam edebilir, bu duruma göre değerlendir. Zaten ilacı bırakma, sana iyi gelen ilacı keşfetmeye çalış. Yan etkileri doktoruna bildirirsen, ilacını değiştirecektir. Çünkü aynı etkiyi yapan, farklı içeriği sahip başka ilaçlar da var
-
Bu ilaçları 1.5 aydır kullanıyorum daha önce oferta,anafranil,risperidon içerikli ilaçlar kullanmıştım.Bende desyrel den olduğunu düşünüyorum yeni vermişti zaten ilacı uyku için ama uyku fln yaptığıda yok dr a gidip değiştiricem teşekkürler bilgilendirdiğin için.
Yorum
-
şu solian çok güçlü bir ilaç insanı kendine getiriyor..yerli ve beşeri bir ilaç kaliteli bir ilaç ..zaten bu ilaç şizofreninin negatif ve pozitif belirtilerini tedavi ediyor..klasik olanzapin içerikli ilaçlar gibi uyutmuyor yorgun gibi de hissetmiyorsun kendini guzel bir doz ayarlamasıylaa herseyi yoluna sokarr..ben guveniyorm bu ilaca...
Yorum
Yorum