arkadaşlar merhaba....
2gün önce psikiyatriye gittim...çok zor günler geçiriyorum son 1,5 yıldır...
doktorum paxil ve seroquel verdi.....
sitede yazılanlara göz attım ama kendimde taze bir başlık açmak istedim....
bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda?
ve şunu sormak istiyorum...seroqueli gece içiyorum uyku veriyor...dün gece içtim ve yaklaşık 1,5 saat sonra uykum geldi feci şekilde yatmak için kalktım ama tansiyonum düştü...ölçtüğümüzde 8 e 5 çıktı
resmen bayılıyordum....bunu seroquelmi yaptı acaba? :roll:
birde kalp atışlarımda tuhaflık hissediyorum...kalbim tekliyor gibi geliyor...çarpıntıda oluyor.....
kısacası paxil ve seroquel hakkında bildiklerinizi merak ediyorum....
2gün önce psikiyatriye gittim...çok zor günler geçiriyorum son 1,5 yıldır...
doktorum paxil ve seroquel verdi.....
sitede yazılanlara göz attım ama kendimde taze bir başlık açmak istedim....
bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda?
ve şunu sormak istiyorum...seroqueli gece içiyorum uyku veriyor...dün gece içtim ve yaklaşık 1,5 saat sonra uykum geldi feci şekilde yatmak için kalktım ama tansiyonum düştü...ölçtüğümüzde 8 e 5 çıktı
resmen bayılıyordum....bunu seroquelmi yaptı acaba? :roll: birde kalp atışlarımda tuhaflık hissediyorum...kalbim tekliyor gibi geliyor...çarpıntıda oluyor.....
kısacası paxil ve seroquel hakkında bildiklerinizi merak ediyorum....

doktorum seroquelı kesınce tıtreme anında durdu.norodol damla verdı sabahları 4 er damla ek olarakta paxil 40 mg....sonra gel zman gıt zzaman norodolda kesıldı bende paxılı 40 mg kullanmak ıstemedım agır geldı onuda yarıma dusurdum aslında benım mazım acayıp sacma kararlı bır tedavı olamaadım ama suan cıpralexle devam edıyoruz bakalım bu yolları asmakta cok yıprandım ama şimdi ıyıyım sukur elımden geldıgınce verılen tedavıyı aksatmamaya calısıyorum ama daha dogru durust bır doktora denk gelmedım umarım bulucam....geçmiş olsun o teklemeler o kadar sıkıntı vermıyor druma danıstıgımda bana bı kalp dr na gorunmen gereklı o ılac oyle bıey yapmaz dedı ama sende de yapmıs baksana :?: bence sende seruquelın yan etkılerınden sıkılırasan gecmezse bır ay yada 2 ay sonra ılacını degıstırebılırsın.geçmiş olsun...
ve 2.gecedede sanki bir haftadır uyumamış gibi yattım 3 gün uynurmu hiç. Bence bu ilaçtandır.
Yorum