Merhabalar. üye bilgilerimde de görebileceğiniz üzere yeniyim..yaklaşık 2 sene önce doktora gittim kaygı endişe ve isteksizlik gibi şikayetlerle.. Bunun üzerine cipralex 10 mg kullanmaya başladım...başalrda çok düzenli kullandım, biraz uyku yaptı sonra alıştım ve hayat enerjim yerine geldi öz güvenim arttı vs. Doktorumun ön gördüğü kullanım süresi yaklaşık 6 aydı ama ne ben doktora gdebildim ne de ilacı bırakabildim..
yaklaşık 2 sene oldu ve ben hala kullanyorum ve doktora da gitmedim..Bu aralar çok düzensiz kullanmaya başladım ve son 4 gündür ilacım bittiği için içemiyorum ve fena halde çarpıntı ve heyecan gibi şeyler olmaya başladı.. Artık bu ilacı kullanmak istemiyorum çünkü hiç birşeye üzülemez ağlayamaz oldum..hislerim alındı resmen
ve bütün bunlar olurken de İstanbula taşındım
Şimdi doktora gitmek istiyorum önereceğiniz birileri avrsa lütfen özel mesaj atabilir misinz? Bir de tavsiyeleriniz nelerdir
yaklaşık 2 sene oldu ve ben hala kullanyorum ve doktora da gitmedim..Bu aralar çok düzensiz kullanmaya başladım ve son 4 gündür ilacım bittiği için içemiyorum ve fena halde çarpıntı ve heyecan gibi şeyler olmaya başladı.. Artık bu ilacı kullanmak istemiyorum çünkü hiç birşeye üzülemez ağlayamaz oldum..hislerim alındı resmen

Yorum