Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxeradan Bıktım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxeradan Bıktım

merhaba arkadaşlar ben 4 5 aydır paxera kullanmaktayım daha önce 1.5 yıl lustral kullandım sonra başka doktora gittim paxera 30 mg başlattı sonra 40 mg oldu ve wellbutrin verdi ama bende tık yok sadece yorgun bitkin oluyor kafam o kadar sizce bırakayımmı bu kadar sürede bir tık bile ilerleme kaydedilmemesi entresan

en önemlisi doktorun dediği şey şuydu 40 mg geçerken bununlada yenemezsen yapacak bir şey yok
    Last edited by Bordo38; 28-12-2011, 02:28 PM.
    Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Dostum ilaçlardan medet ummaktan vazgeçmelisin.Bir dünya zararı var bu ilaçların.

Yorum

başka medet umacagım başka bir şey kalmadıki bu dünyada
      Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

aynı durumu yaşayan varmı ilaçımı degiştirmeliyim yoksa 4 ay kısamı

Yorum

ilaçlar zaten 4 haftada etkisini göstermeye baslar buda 1 ay demektir aynı durum bende de var hiç bi iyileştirici gücünü görmedim denemediğim ilaç kalmadı simdi clonex kullanıyorum ilacını bırakmak istiyorsan doktoruna danıs o yon gösterir 1 hafta yarım iç oyle bırak felan der ayrıca ilacının yan etkisi içindemi bırakacaksın

Yorum

İşleniyor...
          X